☆ Razorův Blogísek ☆

☆ || Jak udělat kaštanové zvířátko {DIY}

   Vítej zpět na mém neočekávaném a nejméně aktivním blogu, jedovatá osobo. Dnes si "ukážeme", jak si můžete dělat kaštanové zvířátko, když nám ty školy zavřely. (Což jsem tam měla jít další den, ale pak řekli, že se školy zavítají od středy (ノ`Д)ノ Ale co se dá dělat) tak už to nebudu dál zdržovat a jdeme na to!
(pokud si chcete přečíst více výtvorů, které si chcete udělat doma, tak tady je stránka, ze které jsem čerpala → Kaštanové zvířátka)

   Budeme samozřejmě tedy potřebovat (tak nějaký souhrn věcí do budoucna):
    - kaštany můžou být různě velké
    - slupky od kaštanů
    - nástroje na dělání dírek např. nebozízek, šroubováky nebo otvíráky.(Je to na vás co zvolíte)
    - špejle / párátka
    - nůžky
    - lepidlo
    - oči různých velikostí
    - modelovací drátky
    - barevný papír
    - další si přidejte podle vaší nutnosti

   #1 |
netopýrek
Jako první si uděláme něco jednoduchého a něco k tomu Halloweenu! Na naše roztomilé netopýrky budeme potřebovat:
   - nějaké ty kaštany 
   - barevný papír např. černý nebo hnědý, ale hlavně šedý nebo bílý na zuby! (*^-^*)
   - oči
   - fix
   - lepidlo

Vezmeme si kousek papíru a vystřihneme si křídla a růžky. Nalepíme si oči, zuby, namalujeme pusu a máme hotového netopýrka! Můžeme si jich klidně udělat spoustu nebo si je můžete zavěsit na keř (menší nebo větší), který máte třeba na balkóně, terase a nebo na dvoře.


↑ Obrázek jak mohou vypadat ↑
   #2 | Pavouk
Když už máme hotové netopýrky tak si uděláme nějaké ty pavouky. Na pavouky budeme potřebovat:
    - nástroj na dělání dírek
    - 2 kaštany, jeden větší jeden menší
    - modelovací drátky
    - špejle / párátko
    - oči
    - fix

Do většího kaštanu uděláme na každé straně 4 dírky [dohromady 8 (aby jste nezapomněli matiku, joke []~( ̄▽ ̄)~* )] a dáme do nich modelovací drátky. Na menší kaštan přidáme oči, pokud chcete může být i pusa a přiděláme oba kaštany špejlí (nebo párátkem) k sobě. A máme hotovo! \(*^v^*)/

↑ znova obrázek ↑
   #3 | Veverka
Pokud si chcete udělat něco jiného než pavouka a netopýrka, tak si třeba můžete udělat veverku! Na veverku budeme potřebovat:
    - nástroj na dělání dírek
    - 2 kaštany větší a menší
    -modelovací drátek
    -oči

Do většího kaštanu uděláme dírku pro modelovací drátek, který pak následně strčíme do vytvořené dírky. Menší kaštan použijeme jako hlavu veverky, protože kdo, kdy viděl veverku bez hlavy? Na kaštan dáme oči a na vrchní část uděláme dvě dírky, jednu na každou stranu, do nich dáme dva krátké drátky jako ouška. Poté párátkem, nebo špejlí spojíme oba kaštany a máme hotovou veverku!

↑ Předposlední obrázek, slibuji xD ↑

No, tak to vypadá, že jsme u konce tohoto článku! Chápu, že jsem napsala jenom tři příklady, ale byly to mé tři nejoblíbenější výtvory. Teď jsi jdu lehnout do svého pelíšku, budu čekat až mi někdo dá dislike nebo like, napíše komentář co se mu líbilo, nelíbilo atd. Zatím se mějte a dobrou noc pro mě. ;**

@HappyHalloweenAtHome
- Naposledy aktualizováno 31.8. 2021

Komentáře

TheJoker_LadyVIP(Gotham)

Pěkný článek. Ale venku pořád prší a kaštany tak nasbírat nemůžu smajl Ale až bude svítít sluníčko, tak si zajdu na procházku do parku, který máme kousek od domu a nasbírám si plný košík kaštanů, udělám z nich netopýrky a pověsím je na náš keř před domem. Už mám totiž vyřezanou dýni, vylepené ozdoby na oknech a kostlivce schovaného za oknem, tak tohle pomůže té Halloweenské výzdobě smajl To pak ti malí smradi koledníci uvidí, až na ně vyskočím v obleku zombíka smajl

TheJoker_LadyTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.