☆ Razorův Blogísek ☆

☆ || Co si vzít na Velikonoce + návrat

   Vítej zpět u mého blogu o outfitech, jedovatá osobo. Já a kolega KoKo jsme byli na dovolené někde v karanténě. Ale po dlouhé době jsem zase zpět. A protože už budou ty velikonoce tak jsem si řekla: "Proč neudělat další srandovní článek o outfitech na velikonoce?" A bum, je to tu. Tak se jdeme na to podívat! :'D

NIC v tomto článku neberte vážně!


   #1 | Velikonoční zajíček
Snad každý zná toho velikonočního zajíčka, který VÁM SCHOVÁ VAJÍČKA A POTOM HO NAJDE NĚJAKÉ USMRKANÉ DĚCKO. A proto je první na tomto listě.
   Budeme potřebovat: cute králičí čepici, bílý svetr, sukni (hlavně né moc krátkou) a nějaké ty vaše oblíbené boty, ne moc tenisky, ale pokud chcete předběhnout to usmrkané děcko, tak klidně.



   #2 | Velikonoční Slepice
Každé velikonoce se neobejdou bez slepic, které potom snáší vajíčka na Velikonoce. Ale možná jsou více na pekáč do naší trouby..
   Na slepičí outfit budeme potřebovat: nějaké to bíle tričko, bíle kalhoty, bílý, červený a žlutý papír a hlavně nějaký ten klobouk na který dáte tu nakreslenou slepici.



   #3 | Velikonoční vajíčko
NEJLEPŠÍ OUTFIT ZE VŠECH, hned po die Küken. Ich liebe Küken zu Mittag essen.. Nic není lepšího, než se obléct do obézního vajíčka a potom chodit hledat vajíčka, které si následně dáte do vaječiny. Jak nádherné.
   Na obézní vajco budeme potřebovat: Jedno namalované vajíčko a díru na váš obličej



   #4 | Osterrute
Uuum... počkat.. někdo vážně bude mít tento outfit na Velikonoce?
Náš kolega Mad Big nám ukázal jak si to užívá.



   #5 | Die Küken
Aaach ano! Naše kuře, které snědlo kolego KoKo! Je to ten NEJLEPŠÍ OUTFIT ZE VŠECH! NIC NEBUDE LEPŠÍHO NEŽ SE OBLÉKNOUT DO MALÉHO USMRKANÉHO KUŘETE A POTOM OVLÁDNOUT SVĚT VE HŘE SPORE!
   Na vládce světa budeme potřebovat: VELICE ROZTOMILÝ KUŘECÍ OBLEČEK AAAAAAaaa...



Omlouvám se, že tento článek je krátký a neoriginální. Ale neměla jsem moc nápadů a také to nebylo to samé jako "Co si vzít na první den školy". Teď jdu hrát Spore jako kuře, které ovládne celou galaxii a budu doufat že zanecháte nějaký ten pozitivní komentář :')

@DieKükenmitBennett
Naposledy aktualizováno: 31.8.2021

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.