Rafaela

,,Mé vyjádření?,,

Ahoj lidi! 

Chtěla bych se vám svěřit o svých zážitcích.Taky máte kamaráda do kterého jste zamilovaná a on do vás taky...máte se rádi všechno...ale nejste spolu jen kvůli věku?Já vím já vím...spousta z vás si myslí že na věku nezáleží. Ale přeci jenom si neuvědomujete jestli to pravda je nebo ne. Podle mě to pravda není...vy si myslete co chcete že jo...ale přeci jenom.Je mi 13...ano vím ,,velká holka,, :D ale tak co každej musí být v tom věku :D jemu je ale 15 v dubnu 16. Není to až moc věkový rozdíl ale není ani malej. Řekl mi že zkusí vydržet než budeme moci mít vztah až mi bude 15. Za jeden rok a 5 měsíců. Třeba to vydrží...bůh ví. Nám dvoum na věku záleží a děláme dle mého názoru dobře...jelikož může to co já ne. A takhle o maj i ostatní.Myslíte že 12 letá holka by si rozuměla s 16 letým? Popravdě... už jsem chodila s klukem o dost s velkým věkovým rozdílem...moc to nefungovalo...ale mohou se třeba najít výjimky.Zkrátka chtěla bych vidět jestli je někdo v mé situaci. Mít s klukem tenhle ,,vztah,, nevadí nám to až tak moc. Jako vadí nám to že si řekneme sakra proč mi není 15? ale i tak si užíváme krásné chvíle spolu :3 


No nic chtěla jsem se jen tak někde svěřit :D ale opravdu...pokud to taky tak někdo z vás má tak napište comment nebo mi klidně napište do zpráv a třeba si můžeme popovídat atd. :) 

Rafiend 

Komentáře

CaliopeiaVIP(Poradna pro holky)

Ve vztazích na věku nezáleží.
Když se dva mají rádi, jako upřímně rádi a je ta láska oboustranná, tak jsou prostě spolu.
Je jim jedno, že jednomu je 15 a druhému 13, protože jim nezáleží, že spolu nemůžou... dělat věci..., záleží jim jen na tom, co k sobě cítí a co je spojuje.
Já třeba minulý rok měla svůj první vážný vztah, s holčinou, která byla o dva roky mladší. ^^ Vydrželo nám to (asi, už si to přesně nepamatuji) něco kolem jedenácti měsíců. Rozešly jsme se, ne kvůli věku, ale kvůli tomu, že měla určité problémy a bydlela daleko ode mě.
Pokud si rozumíte a je váš vztah myšlen vážně, podle mě byste měli být spolu už teď. Chápu, nemusí to vyjít, nemusí to vydržet dlouho, ale na to nemáte záruku ani když tobě bude 15.
A navíc, pokud musíte tak hrozně čekat, zní to, jako by vám záleželo jen na té jedné věci a ne na vzájemném vztahu. (Nevím, ta věta: "Nám dvoum na věku záleží a děláme dle mého názoru dobře...jelikož může to co já ne." tak vyzněla.)

CaliopeiaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.