Rady a tipy do školy

První článek

Ahoj,vítám vás na svém blogu.

Tohle je můj první článek takže prosím vás dejte mi šanci.V tomto článku je všechno pravda stalo se mi to ale jsou tam jiná jména.

Dnešní den začal normálně jako obvykle.
Ráno jsem se probudila,lekla se sama sebe v zrcadle a snažila se nepřijít do školy pozdě.Škola proběhla celkem normálně....teda až do oběda kdy ( Hmm jak ho nazvu? subjekt1 to asi ne dobře nazvu ho...Pavel-Pája) Pája odcházel z oběda a řekl mi ,,Ahoj Julinko" (dobře tak se nejmenuji ale tady budu prostě Julie..) a já na něj ,,Ahoj Pavlíčku" no nic přejdeme k tomu hlavnímu.
AUTOBUSÁK
Šla jsem s mojí kamarádkou Mončou na Autobus chodím s ní jenom proto,protože autobus jezdí i Pájovi (mě ne) a tak jsme šli do Penny koupit si pitíčka Caprissone :D a on seděl na zastávce. My s Mončou si šli sednout na lavičku. uběhlo asi 10 minut a Pája přišel... Pája si sednul vedle mě a začali jsme kecat a pak objal Monču a ona ,,Fuuj" a Pája řekl ,,No jo ty vlastně jedeš po Hudečkovi.Pak se otočil a řekl ,,Já budu objímat jen toho kdo mě má rád a OBEJMUL MĚ. a Monče to Došlo a řekla ještě druhou rukou a obejmul mě objema rukama a trochu mě zmačknul. Pak přišli Pájovi kamarádi Šimon a Dan. Bavili jsme se a pak přišel Pájův mladší brácha Lukáš je asi ve 4.třídě. Je do mě prý tajně zabouchnutý a pořád za mnou leze. On si stoupnul na tu lavičku ze zadu a obejmul mě a dal my pusu na čelo aniž bych chtěla.A pak přišel znovu a dal my ji zase pořád dokola.A Pája s Mončou z toho měly záchvaty smíchu. Ale pak už jim bohužel jel bus :(.Monče jel první a potom i Pájovi. Seděli jsme tam spolu a najednou Šimon vzal Páju za rameno a řekl ,,Dělej vole ujede nám bus" a tak se Pája zvednul.Já se pochopitelně taky zvedla a otočila se . A najednou řekl ,,Juli" a já se na něj otočila a on řekl ,,Čau Kotě!" a udělal na mě takový to mucq .Takový to našpulení pusy. A já samozřejmě mu tu pusu poslala taky.... A pak se otočím k domovu a předemnou stojí Lukášek a zas mě obejme a dá mi pusu na čelo. :D Šla jsem kus cesty a Dan na mě zavolal,, Takže Pája jo? "a já ,,no jasně".
A zrovna když to píšu sem my napsala Pájovo bývalá že jí Dan řekl že s Pájou chodím......
Níže podepsaná J.P.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.