pushémon!

Britská nebo Siamská

Tak ahojky!!!!!!!!!!!Chtěla bych poradit která kočka je hezčí a která praktycká.Něco vám o nich řeknu...

Britská kočka(šedivá s oranžovíma očima)Když vyroste je trochu tlustší,ale komu by to vadilo. Má velmi ráda děti a oblíbí si každého který jí má rád.Ale jako každé koťe je velmi hravé a někdy se potom bojí:)Nevidím na ní nic moc špatného ale každý si někdy něco najde:)

Siamské kočky jsem milovala už jako malinká.Je to nádherná kočka.Sametově bílá s tmavším čumáčkem a tlapkami.Povahou je také milá a miluje svého majitele ale z cizích lidí má veliký respekt.Když se jí něco nelíbí ječí jako pominutá:)

tak mi prosím napište která kočka je lepší z jakékoli strany.Napište jestli by jse příště chtěli třeba se psi? To už je čistě na vás.Předem moc děkuji

Komentáře

pouchlusněbe(ANIME!)

Já mam doma obě dvě: Siamka- To je,no naše je náladová.Občas přijde,pomazlí se a jde a potom jsou dny kdy když přijdu domů a chci jí pohladit na na mě zasyčí.
Britka- Ta naše je hodně mazlivá,pohodlná a když přijde návštěva,vůbec se nebojí.
Doporučit nemohu,protože bych si nedokázala vybrat

pouchlusněbeTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

daysi(Upíří Deníky)

ahoj jelikož máme doma Siamku tak je velmi milá když příjde návštěva tak stojí u dveří a pak si ho de očuchat . Jsou to takové ,,trubky,, když ji něco uděláš nebo se s ní dlouha mazlíš tak ani neškrábne nebo nekousne.. je to opravdu velký mazel , siamku jen a jen doporučujismajl

daysiTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.