Koňské závody
Hra - Koňské závody
Video se načítá
Pes Bolt
Hra - Pes Bolt
Video se načítá
Theme Hotel
Hra - Theme Hotel
Video se načítá
Music Festival Clawdeen Wolf
Hra - Music Festival Clawdeen Wolf
Video se načítá
Plumet
Hra - Plumet
Video se načítá
Jewel City
Hra - Jewel City
Video se načítá
Plants vs Zombies
Hra - Plants vs Zombies
Video se načítá
Run Ram Run
Hra - Run Ram Run
Video se načítá
Air Element
Hra - Air Element
Video se načítá
Nefera de Nile
Hra - Nefera de Nile
Video se načítá
 

Purgle Art

FNaF Story - New Friend

Čau!! Dneska tu máme další díl FNaF Story x3 Tentokrát to dělám neplánovaně protože nejen tady ale i v reálu mám......to se dozvíte z příběhu xD Jdeme na too!!



Chica se postavila před Bonnieho který právě zavřel dveře. Otočil se. Chicin výraz se změnil z naštvaného na šťastný. Obejmu la ho. ''Díky, Bonnie! Ale víš...já...já..sem si jednu pizzu nechala schovanou. A na tu jsem si ted vzpomněla. Sorry.,, řekla chichotajícím hlasem. Vzala si pizzi a odběhla. Bonnie tam jen stál a zíral jak odbíhá. Až po pár sekundách se vzpamatoval a uvědomil si že už nemá pizzi. ''CHICO!!!,, zařval a hned se pustil za ní. Mangle seděla na Show Stage a čučela do mobilu. Když v tom uviděla Chicu jak utíká před rozčíleným Bonniem. Tohle musím zastavit! Pomyslela si. Stoupla si před Bonnieho který ji chtěl odstrčit. ''Stůj, Bonnie!! Na tady máš tady máš ty prachy.,, řekla a vytáhla peníze. Chica se jen dívala. Bonnie se zasmál. ''Díky, Mangle.,, řekl a odběhl. Chica se za ním vydala. Sáhla mu na rameno. ''Sorry, Bonnie. Na tady máš dvě šunkový a dvě sýrový pizzi.,, řekla a podala mu je. ''Díky, Chico.,, řekl a obejmul ji. 



''Bonnie!! Už je 5:59!! Na místa!!,, vykřikla Chica. 6:00...všichni byli na místě. Příští noc....Purgle se probudila. Šla se podívat co je nového. Když vyšla z Purple Cove uviděla kruh animatroniců u dveří. Co se děje? Pomyslela si. Když k nim přiběhla uviděla velkou krabici. ''Co tam je??,, zeptala se. ''Nevím. Pojdme to otevřít!!,, vykřikla Lassie. ''Dobře Lassie.,, řekla Marionette a chtěla už otevřít krabici. ''Počkej!!,, vykřikla Purgle. ''Co je??,, zeptala se udiveně Marionette. ''Na, tady máš kapesní nožík.,, řekla a vytáhla nožík. ''Kde jsi ho vzala??,, zeptala se Chica. ''Ležel na stole.,, odpověděla. Marionette začala řezat. Otevřela krabici. Purgle nahlédla a uviděla tam součástky a kousky nějakého kostýmu. ''Je to nový animatronic!!,, vykřikla a ukázala hákem na součástky. ''Tak ho musíme sestrojit!!,, řekli Toy Freddy z Freddym zároveň. Vzali si krabici a oběhli do odpadní místnosti. V 5:45.....Animatronic otevřel oči. ''Ahoj!!,, pozdravil. ''Ahoj. Jak se jmenuješ??,, zeptal se Freddy. ''Jsem Jimmy The Čivava.,, představil se. Freddy odběhl. ''Ahoj!!,, ozval se Toy Freddy. ''Počkej tady.,, řekl. ''Ale poč..,, odmlčel se protože Toy Freddy zavřel dveře. Pomalu se blížilo 6:00. Jimmy jen seděl v rohu. Najednou se postavil a chtěl si sám otevřít dveře. Když v tom se vypnul. Pizzerie se otvírala o půl hodiny později.



Najednou se objevil v opravní místnosti nějakej pán a vzal si Jimmyho. Postavil ho k Purgle. A proto že měli ještě čtvrt hodiny tak otevřeli pizzerii dřív než měli v plánu. Příští noc......Purgle se probudila a uviděla vedle sebe toho nového animatronica. Freddy roztáhl závěs. ''Á!! tak tady je!,, vykřikl. ''Ty ho znáš??,, zeptala se udiveně Purgle. ''Včera jsme ho sestavili. Tak pojd se seznámit z ostatní my.,, řekl Freddy a vzal Jimma za ruku. ''HEJ!! Toto je náš nový kámoš!! Jimmy!!,, zakřičel Freddy když z Jimmem vyšel na Show Stage. Celou noc se z Jimmem všichni animatronici seznamovali.




                             To be continue...

Líbilo?? To je dobře!! Čau!! x3

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.