Kids Sweet Chocolates
Hra - Kids Sweet Chocolates
Video se načítá
Koňské závody
Hra - Koňské závody
Video se načítá
Anna Frozen Real Haircuts
Hra - Anna Frozen Real Haircuts
Video se načítá
Idiot test - zábavný test
Hra - Idiot test - zábavný test
Video se načítá
Winx Club Fashion
Hra - Winx Club Fashion
Video se načítá
Pony Game
Hra - Pony Game
Video se načítá
Jump Off
Hra - Jump Off
Video se načítá
Horseland Dress Up
Hra - Horseland Dress Up
Video se načítá
My Little Pony Dress Up
Hra - My Little Pony Dress Up
Video se načítá
 

Purgle Art

FNaF Story - Love Night - 2

Čau!! Dneska tu mám pro vás další díl FNaF Story!! xD Vím že jsem kdysi psala že pokud nebudou 3 pluska tak nic xD U minulého dílů bylo sice jenom 1 plusko ale to je jedno xD Hlavně že je tam 23x zhlédnutí x3 xO OMG!! xD Takže se spíš bude zaměřovat na zhlédnutí (Né večer) xD A taky ta část byla krátká takže to beru xD No nic xD Jdeme na too!! xD



Příští noc.....Zajcu se probral jako první z oc. Chtěl otevřít dveře ale byli zamčené. ''Haloo! Hej!! Co se děje.,, vykřikl a klepal na dveře. ''Nic, jen počkejte!,, ozval se vysokej dívčí hlas. O dve hodiny později.....Zajci málem usnul když v tom se otevřeli dveře. Vyšla z nich Toy Chica. ''Co se děje?? a proč jste nás tu zamkli??,, začal se vyprávat Zajcu. ''Co to bude??,, přidala se Max která na hlídávala co je za Toy Chicou. ''Uvidíš.,, odpověděla jim na to. Když všichni tři vyšli z opravní místnosti vykulili oči. Vedle Purple Cove bylo malé dřevěné pódium. ''Vaše Show Stage a.k.a Oc Stage!!,, vykřikla Purgle s Lassie. ''WoW!!.,, řekla Max. ''Děkujeme.,, řekl všichni tři naráz. Ostatní šli dělat svoje aktivity. Lassie šla za Roarem, Chica za Bonniem, Toy Chica za Toy Bonnie a Mangle za Foxym.



Max jako jediná si šla prohlídnout Oc Stage. Nixy utíkal rychle do skladu. Když sešel po schodech zamířil k hroudě krabicím. Na jedné z nich bylo napsáno: Oc Plushies. Otevřel ji a našel tam: Zajcu Plushie, svého plushie, Jimmyho plushie a Maxino plushie. Podíval se na ně. ti jsou ale CUTE!! Pomyslel si. Pak si vzal Maxieno plushie. Zavřel krabici a vyběhl po schodech nahoru. Když zavřel dveře od skladu položil plyšáčka na stůl. Pootevřel dveře aby se ujistil že je Max zaujatá Stagem. Když se rozhlídl vzal si plyšáka a šel za ní. ''Ahoj, Max!!,, pozdravil ji. ''Ahoj, Nixy.,, odpověděla Max a otočila se na něj. ''Půjdeš se mnou??.,, zeptal se Nixy a ještě víc skryl plyšáka. ''Jasně.,, řekla Max. Nixy vykročil. Max ho následovala až došli na záchody. ''Takže..,, odmlčel se Nixy protože uviděl Chicu. Právě vycházela z holčičích záchodů. Nixy se otočil a vykročil. Zamířil k Show Stage. ''Takže co si chtěl??,, zeptala se Max jak se zastavil. ''To..,, zase se odmlčel protože na Show Stage si přišla sednou Toy Chica s Toy Bonniem.



Max s Nixy se na ně nechápavě dívali. ''Co je??,, zeptali se. ''Nic.,, odpověděl Nixy a zamířil do opravní místnosti. Když pootevřel dveře uviděl tam Balloon Boye s Balloon Girl jak sedí u notebooku. Nixy zavřel dveře a posadil se společně s Max u stolu. Smutně koukali na sebe. Mangle si jich všimla. Bylo ji jich líto. Hmm..kde je klid?? Přemýšlela. Náhle jí hlavou bleskl nápad. Rychle běžela do hlídačovy kanceláře. Byla tak rychlá že hlídač nemohl zavřít dveře. Když mu na hlavu nasadila masku Freddyho zaběhla zpátky k Nixymu a Max. ''Ahoj.,, pozdravila je Mangle. ''Ahoj, Mangle.,, odpověděla jí Max. ''Ahoj.,, řekl zklamaně Nixy. ''Pojdte se mnou.,, nabídla jim. Oba dva vstali a šli za Mangle. Když došli do hlídačovy kanceláře Nixymu se na tváři objevil úsměv. Mangle odběhla a zavřela jim dveře. ''Tak co si chtěl??,, zeptala se Max. ''To je pro tebe.,, odpověděl Nixy a ukázal plyšáčka. ''To je pro mě?? Jé, díky!!,, řekla Max a objala ho. Když se pustili tak se oba dva začali červenat. Max se k němu otočila a dala mu pusu. Nixy se jen nechápavě podíval a pak zavřel oko. Vše sledoval jeho brácha Jimmy. Nixy pak ještě max chytil za ruce.



Tak co?? Líbilo?? Jestli jo tak nezapomen napsat nějakej hezkej komentář!! Čau!! x3





Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.