My Fashion Sketchbook
Hra - My Fashion Sketchbook
Video se načítá
Garfield's Comic Creator
Hra - Garfield's Comic Creator
Video se načítá
Sue tanečnice
Hra - Sue tanečnice
Video se načítá
Runner 2
Hra - Runner 2
Video se načítá
Singing Horses
Hra - Singing Horses
Video se načítá
Monkey Go Happy Christmas
Hra - Monkey Go Happy Christmas
Video se načítá
Ms. Pacman
Hra - Ms. Pacman
Video se načítá
Nail Studio Custom Mix
Hra - Nail Studio Custom Mix
Video se načítá
Barbie Goes Horse Riding
Hra - Barbie Goes Horse Riding
Video se načítá
Kiss My Dream Boy
Hra - Kiss My Dream Boy
Video se načítá
Monkey Go Happy 5
Hra - Monkey Go Happy 5
Video se načítá
 

Purgle Art

FNaF Story - Love Night

Čau!! Dneska tu mám pro vás další díl FNaF Story!! Mám novinku ohledně ilustrací!! Budou tady jen někdy, podle nálady x3 Jo a FNaF Story bude mít od tedka minimálně dva velké odstavce nebo několik malých x3 Takže jdeme na too!!




Ninja Foxy se otočil a podíval na kameru v opravní místnosti. Rychle skočil a kopl do ní. Kamera se na chvíli vypla. Max běžela levou chodbou hlídače. Další kamera byla vypnutá. Ninja Foxy začal utíkat. Hlídač ho nemohl vidět protože kamera byla vypnutá. Vyskočil na něho a nasadil mu masku Freddyho. ''Výborně.,, řekla Max a dala si s Ninja Foxym placáka. Purgle se šla podívat kdo hlídače zabil. ''Super, vy dva.,, řekla jim a mrkla na ně. ''Dík, Purgle.,, odpověděli oba dva zároveň. Ninja Foxy odběhl. Purgle zase šla do Purple Cove. Max zůstala v kanceláři hlídače sama. Půjdu asi něco sestrojit. Pomyslela si. Pak se vydala do opravní místnosti. Ninja Foxy vběhl do kabinetu a odstrčil krabičku od Freddyho Pizzy. Najednou uslyšel bouchnutí. Rychle vystrčil hlavu z dveří. Nic. Pak se zase vrátil ke krabičce. Chodil jí dozadu a vzal si robotickou růži co tam byla schovaná. Dal si ji za záda a šel hledat Max. Podíval se do kanceláře. Nic. Na záchody. Nic. Pak se šel poohlídnout do opravní místnosti. Když otevřel dveře uviděl Max jak něco kutí.



''A-a-ahoj.,, vykoktal Ninja Foxy. ''Oh. Ahoj, Nixy.,, řekla a začala se smát Max. ''Moje nové jméno?!,, odpověděl Nixy (Je to zkratka jeho jména) a začal se usmívat. ''To je pro tebe.,, řekl a dal jí do ruky růži. ''Pro mě?? Jé, díky.,, odpověděla a objala ho. Nixy se začal červenat. Purgle se jen na ně tajně dívala. Tak to má být s novými kamarády. Pomyslela si. Pak se šla upravit do Purple Cove. Zatáhla závěs a začala se leštit. Když vyšla z Purple Cove celá naleštěná uviděla před ní Zajcua a Jimma. ''Čau!!,, pozdravila je. ''Ahoj Purgle.,, řekli oba dva zároveň. ''Ale Zajcu už je 5:59. Běž do opravní místnosti.,, odpověděla jim na to Purgle. ''No jo!!,, vykřikl Zajcu a hned utíkal do opravní místnosti. 



Sorry že je to kratší ale nechci to mít odbyté xc Čau!! x3



Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.