Simpsons Millionaire
Hra - Simpsons Millionaire
Video se načítá
AlienDash
Hra - AlienDash
Video se načítá
Barbie's Winter Pony
Hra - Barbie's Winter Pony
Video se načítá
 

Purgle Art

FNaF Story - Christmas End

Hoblit lidi!! Dneska tu mám pro vás slíbenou ep. FNaF Story x33 Nevím jestli to mám udělat na části ale psala jsem že tento díl (poslední) bude mít nejmín 11 odstavců xDD A ten vám napíšu co  na to říkala kámoška: Kamoška: My to budem číst dvě hodiny a ty to budeš psát dva dny xDD Já: No to je pravda xDDD No nič jdeme na too!!


Purgle se dívala do země nervozní pohledem. ''Já...,, odmlčela se. Protože najednou něco vytrhlo strop. Byl to obří robot ve kterém seděl Fredbear se Springtrapem. Najednou z něho začali vylétávat černí animatronici. Jeden se trefil do Freddyho. ''Aaa!!,, zařval spadl na zem. Najednou se postavil akorát že přeměněný na Phantoma. ''F-freddy??,, zeptal se vyděšený Bonnie. Phantom Freddy na něho otočil a kousl ho. Bonnie spadl na zem ale už se nepostavil. Byl fatálně zničený. Marionette vyletěla ze svého boxu a v ruce se jí objevil plamen. Který pak hodila po robotovy. Nic. Najednou se do ní trefil ten černí duch. Spadla na zem a stalo se sní to stejné jako s Freddy. Už to nebyla Marionette ale Phantom Puppet. Foxy, Toy Chica a Mangle byli schovaní v Pirate Cove. ''Co to je??,, zeptala se vyděšeně Toy Chica. ''Nevím ale určitě něco hrozného.,, odpověděla Mangle a podívala se na závěs. ''Pss!! Vy dvě.,, řekl potichu Foxy. 


Černí duchové a Phantomevé hledali ostatní animatronici. Lassie, Purgle a Roar byli v Girl Cove a ani nedýchali. Jen potichu seděli. Najednou však Lassie stoupla. ''Hej!! to je tak necháme?!? To je necháme nám zničit pizzerii?!?,, řekla. Když v tom si stoup i Purgle s Roarem. ''Tak se mi to líbí.,, řekla Lassie. ''Když je chceš zastavit, tak jak??,, zeptala se Purgle dala si hák na bradu jako kdyby přemýšlela. Lassie se rozhlédla po Girl Cove. Uviděla zrcadlo a vzala ho. ''Tímhle!!,, řekla. ''No jo!! Odrazíme ty duchy!!,, rozzářila se Purgle plná naděje. ''Ale ti duchové to obejdou a Phantomové nás kousnou.,, řekl Roar. Ale bylo pozdě. Phantomové vtrhli do Girl Cove. Všichny tři je zahnali do koutu. Když v tom vzal Lassie a hodil ji pryč. ''Jdi, Lassie jdi!!,, vykřikl. ''Né Roare!! Já tě tu nenechám!!,, řekla Lassie. ''Běž!! Já si tu s Purgle poradím.,, odpověděl. ''Ne!!,, řekla Lassie a uviděla jak se na ni řítí duch a proto radši utekla.  Purgle se jenom usmála. Ukápla jí slza. Phantom Freddy už chtěl kousnou Roara když v tom ho Purgle silně kopla do rozkroku. ''Au.,, řekl a spad na zem. Roar jen udiveně zíral. Purgle ho vzala za ruku a odrážela hákem phanty a duchy. Vběhli do kuchyně. Roar rychle zavřel a zamknul dveře.


Purgle si sedla na gauč. ''Ach..moje hlava....,, řekla a chytila se hákem za hlavu. ''Jsi v poho??,, zeptal se jí Roar a přisedl si k ní. ''jo..ale hlavně at jsou v poho ostatní.,, odpověděla a postavila se. Uviděla ventilaci. ''Jak se dostaneme ven?? A jak je porazíme??,, zeptal se Roar. ''Ven?? Tam tudy!!,, odpověděla Purgle a ukázala na ventilaci. ''Kam vede??,, optal se Roar. ''Nevím ale doufejme že někam do bezpečí.,, odpověděla Purgle a sundala železnou mřížku. Najednou kdo si bouchl na dveře. ''Honem!!,, řekla Purgle a natlačila Roar k ventilaci. Když už tam byl vlezla za ním na nasadila zpátky mříž. Za sebou uslyšela jen zvuk padacích dveří. Roar se ohlédl. ''Běž!!,, křikla na něho potichu Purgle. ''Dobře, Dobře.,, odpověděl Roar a zase se otočil a lezl dál. Najednou uviděl konec. Když došel k mříži podíval se skrze ni. Uviděl město. ''Tahle ventilace vede ven!!,, řekl a už chtěl sundat mříž. Když v tom ho Purgle zastavila: ''Co je??,, zeptal se jí s udiveným výrazem. ''Nemůžeme je tam nechat!!,, řekla Purgle a otočila se zpět. Roar jen zíral ale pak si to rozmyslel a šel na ní.


Lassie byla ve sladu a hrabala v krabicích. A přitom i přemýšlela jak je zastavit a co je s Roarem a Purgle. Najednou našla velké kladivo a sotva ho uzvedla. ''Hm.. to se bude hodit.,, řekla a dala ho do rohu. A pak zase začala hledat v krabicích. Vytáhla starý hák. ''Komu asi patřil?? Foxymu ani Mangle ne. Je moc velikej. A Purgle už vůbec ne.,, řekla si dala ho do rohu ke kladivu. Najednou uslyšela kroky. Honem se schovala za krabice a připravila si starej mikrofon. Uviděla stín. Když už byl skoro u ní šlehla ho silně mikrofonem. Animatronic ale před sebou dal hák. Byla to Max!! ''Oh..promin Max!!,, vykřikla Lassie a ihned mikrofon pustila. ''Jsi v pořádku??,, zeptala se jí. ''Lassie!! to jsem ráda že tě vidím!!,, řekla Max.''Ale v pořádku nejsem. Jsem nakažená!!,, dodala smutným hlasem a ukázala jí velkou jizbu na ruce. Lassie odstoupila. ''A čím??,, zeptala se. ''Zabíjejícím virem. Když tě nakazí tak už nemáš šanci přežít. Máš jen jednu noc čas a pak tě to zničí.,, řekla Max smutně. ''Neboj. Budeš v pohodě!!,, objala ji Lassie. ''A co ostatní?? Viděla jsi je??,, zeptala se. ''Ne.,, odpověděla Max.

                           To be continue...

Sorry ale dneska už jsem unavená a nechci to mít odbytý x33 Tak Hoblit!! 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.