Kingdom Rush Frontiers
Hra - Kingdom Rush Frontiers
Video se načítá
Monster High Rock Band
Hra - Monster High Rock Band
Video se načítá
Skelita Calaveras Dress Up
Hra - Skelita Calaveras Dress Up
Video se načítá
 

Purgle Art

Five Nights At Freddy's - Oc Story - Lucky

Čau!! Dneska tu mám pro vás novou sérii a to Oc Story!! No bude to jako  FnaF Story akorát že to bude.......hm...takové jiné :D A bude to navazovat na FnaF Story - #PrayForParis ;) No bude to příběh Lassie a Purgle ;) Tak doufám že se vám to bude líbit :) Samozřejmě že nekončím s FnaF Story, jen že mě už to tak nebaví psát a nemá to už ani úspěch ale o to nejde (o ten úspěch) :D Toto mě nějak chytla protože takové příběhy miluji x3 O takovém kamarádstvím ;) A když jsou u toho moje nej postavy tak je to SUPER!! No, úvod bude delší než samotný příběh XD Konečně, jdeme na too!!


Lassie pomalu otevřela oči. Před sebou uviděla doktorku která právě psala něco na papír. Podívala se na ni. ''Dobré ráno, paní Sing.,, řekla s úsměvem na tváři doktorka. Lassie se pousmála. ''Kde to jsem?? A kde je Purgle??,, zeptala se překvapeně. Doktorka si vedle ní sedla a spustila. ''Dobře, řeknu vám co se stalo.,, povídá a úsměv jí zmizel s tváře, ''Když vás shodily z Eiffelovy věže, měla jste štěstí s pekla. Vy jste  spadla do křoví kde byla nějaká stará matrace a byla jste v bezvědomí. Ale vaše sestra ale takové štěstí neměla. Spadla přímo na chodník. Teroristé si vás ani neprohlíželi a někam utekly.,, řekla jí se smutným výrazem doktorka. Lassie se jí podívala do očí. ''Aha. A kde je Purgle?!,, zeptala se jí trochu vyděšeným tonem. ''Vaše sestra je v kritickém stavu a má 15% na přežití.,, odpověděla jí na to doktorka. Lassie se najednou na tváři obě vil smutný a zároveň zmatený výraz. Doktorka položila ten papír do kterého si něco psala na stůl a když už stála ve dveřích řekla, ''Jdu se podívat jak se daří vaší sestře. Na shledanou.,, řekla a zavřela dveře od Lassieina pokoje.


Lassie se zadívala na strop a v duchu si říkala. Prosím, nechci ztratit mojí jedinou ségru, prosím. 



Tak co?? líbí se to nová série?? Tak to je dobře!! Čau!!


 

Komentáře

Mangle15VIP(FNaF4you)

KateCZ666: Možná, v síni slávy ano ale jinak to máš delší a líp se slohovými pravidly smajl Já jsem četla četla a četla tak jsem se toho hodně přiučila smajl A jde to líp než ve škole a zábavněji smajl Víš když ti někdo dává pluska ještě neznamená že je lepší smajl Jen jediné co ti chyby je sebedůvěra smajl Jak jsem četla že když někdo napíše že něco neumí tak tím ztrácíš sebevědomý smajl No a hádám že ti to píše skoro každý smajl smajl

Mangle15To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.