Frizzle Fraz 2
Hra - Frizzle Fraz 2
Video se načítá
Penguins Castle
Hra - Penguins Castle
Video se načítá
 

Purgle Art

Five Nights At Freddy's - Oc Story - Hope is back

Čau!! Dneska tu mám pro vás další díl Oc Story!! No já vím že jsem minule psala: Příště už snad bude FnaF Story :D Sorry :( No asi si ještě nějakej ten týden musíte počkat :( Jdeme na too!!




Příští týden.....Lassie už byla úplně zdravá. Když stála před nemocnicí podívala se do okna kde byla stále furt v transu Purgle. Nechtěla ani jít do hotelu. Ale na konec šla. Když se procházela po městě tak si přidala tak sama. Vzpomněla si jak si tu s Purgle užívali. Když v tom před sebou uviděla překrásně osvětlenou restauraci. Celkem jí i vyhládlo. Posadila se.Za chvíli k ní přišel číšník a přinesl jí Menu. Když se na to Lassie podívala hned věděla co si dá. Za chvíli k ní zase přišel číšník. ''Už jste se rozhodla??,,zeptal se jí. ''Ano, dala bych si špagety a limonádu.,, řekla Lassie. Číšník si to zapsal a odešel. o čtvrt hodiny později......Lassie se nudila. Když v tom jí donesl číšník na stůj jídlo. ''Děkuji.,, řekla Lassie a už namotávala  špagety na vidličku.



Purgle pomalu otevřela oči a rozhlédla se po pokoji. Doktor otevřel dveře. ''Dobré večer, paní Polar.,, pozdravil ji. ''Kde to jsem a co se stalo??,, zeptala se tichým a tenkým hláskem Purgle. ''Ou, pardon. Poté co jste spadla se svojí sestrou z Eiffelovy věže jste utrpěla mnohá zranění. Měla jste 15% na přežití a ted jste se probrala.,, odpověděl jí veselím hlasem doktor. ''A kde je Lassie??,, zeptala se. '' Ta za vámi asi přijde zítra.,, odpověděl doktor a zavřel dveře. Purgle se zadívala na strop a v duch si řekla. Nesmím usnout. Co když se potom neprobudím a Lassie už nikdy neuvidím.


Tak co?? Líbí?? Tak to je dobře!! Čau!!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.