puberta z dívčí strany

TOP 7 mých nejoblíbenějších youtuberů díl 2.

Nazdar, vítejte u 2. dílu článku o mých oblíbených youtuberech.

3. místo Martin

Martin je youtuber, který má kanál pod názvem Jmenuju Se Martin. Na svůj kanál natáčí vtipné skeče a občas cestovní videa nebo challenge kde lze vidět i Kovyho. S Kovym taky většinou cestuje. Má pejska kterému říká Bestík. Natočil s ním 3 videa: PET TAG, Food Eating Contest a Testuju IQ Svého Psa. Sociální sítě jsou facebook, snapchat, a twiteer. Samozřejmě si od něj můžete koupit trička a náramky.

Proč ho sleduju: Líbí se mi, jak jsou jeho skeče vtipné a šílené a někdy ani nedávají smysl. Nevěřily byste co dokáže vytvořit s počítačovými efekty (třeba na něj párkrát ve videu spadlo piano :-D).

4. místo Pixelorez

Možná, že ho neznáte, možná, že znáte. Pixelorez je youtuber, který se specializuje na videa typu TOP 5, P2 (čte se to "pé nadruhou", jedná se o zajímavosti a o vysvětlování různých vědeckých věcí a myšlenek), Creepypasty (kdo neví co to je, tak jsou to vymyšlené strašidelné příběhy), vlogcasty a pak natočil pár rozbalovaček a herních videí. Nikdy neuvidíte jeho obličej, byly viděny akorát jeho ruce v rozbalovačkách. Sociální síť je facebook.

Proč ho sleduju: Protože mě velmi baví videa TOP 5. Dozvím se v nich spoustu věcí a řada z nich je vtipná. Navíc Pixelorez má velice uklidňující hlas. Jestli ještě nesledujete, měli byste začít. :-D

Tak já se svámi loučím. Mějte se pěkně a u dalšího článku o youtuberech ahoj. :-D



Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.