puberta z dívčí strany

Pokračování úspěšného filmu

Dnes budu psát o pokračování filmu, tedy o druhém díle. Kina uvítaly druhý díl v roce 2011, i s prvním dílem vydělal dohromady 1,3 miliardy dolarů. Jako vždy se děj odehrává ve starověké Číně, s hromadou zábavy, dávkou dramatu a kapkou dojemnosti. Postavy zůstaly stejné, jediné, co se změnilo, bylo to, že mistr Ooqway byl už na onom světě a Tai lung už  nevládl zlu. Místo Tai lunga se proti Poovi postavil zloduch lord Shen se svými vlky, spoustou kanonů (Shifu je nazval zbraněmi chrlící ohenˇ a plivající železo.) a velkou touhou zničit Kung fu, ovládnout celou Čínu a později i celý svět. Oba filmy nesou poselství, které zní: Hrdinou se může stát každý, bez ohledu na výšku či váhu. Při  sledování filmu si na své přijde každý, atˇ už jde o dospělé či děti.

Na závěr bych ráda připsala hlášky s prvního a druhého dílu

1. díl: Po- Mistře Shifu, neumírejte, prosím. Shifu- Vždytˇ neumírám, ty magore, chci říct dračí bojovníku, jenom jsem došel klidu, konečně.   Po- Nepůjdeme se najíst? Shifu- Jo!    Tygřice- Myslela jsem, že mistr Ooqway vybere někoho, kdo opravdu ovládá Kung fu. Jeřáb-  Nebo si asponˇ dosáhne na špičky. Opičák- Nebo si na ně asponˇ vidí.    Shifu- Mistře, nesu vím moc špatnou správu. Ooqway- Ale Shifu, existují jen správy, nejsou dobré, ani zlé. Shifu- Mistře, vaše vidění bylo zcela pravdivé, Tai lung uprchl z vězení a míří sem. Ooqway- Tak to je špatná zpráva.

 2. díl: Tygřice- Doufám, že máš lepší nápad, než ten, když si chtěl uvařit rýži v žaludku tím, že vypiješ vařící vodu. Po- Tenhle plán je jiný ,,kafe'' Tygřice- Proč? Po- Protože tenhle klapne.  Po- Ááá, můj starý nepřítel...schody.  Po- Díky, že jsi mě vynesl těch pár posledních poschodí. Ve třetím patře jsem si ublinknul, tak by to měl někdo uklidit. Není tu nějaká zlodušská uklízečka?   Po- Nevím kdo jste, ale radši děte stranou pane. Zmije- To je žena. Po- Aha, omlouvám se, ta bradka mě zmátla, je dost matoucí, klamavá reklama.  Po- Nebojte mistře, vnitřní klid zmáknu potom, tak a jde se bojovat. Tygřice- Tentokrát žádné svačinky! Po- Ha, svačinky... to myslíš vážně?  Tygřice na Poa- To bylo fakt hustý! 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.