Psychopatíkův Blog :33

Typy lidí ve fitku

Dneska si zase uděláme trochu srandu, tak vytáhněte nadsázku z té hromady ponožek na posteli,a by se nám tu někdo neurazil XD A jdeme na to.

Představím vám 5 typů pilných cvičenců, který vídám ve fitku, kam chodím x) A pak mi napište, který typ by jste ( nebo jste, pokud cvičíte) vy ;)


1. ŤAPKA

Popis: Jde si do fitka jen na půlhodiny nebo na hodinu zaťapat na páse, ťape na mírnou rychlost, často si u toho povídá s kamarádkou nebo telefonuje. No prostě jako kdyby se procházela venku, alkorát že za to platí vstup Xd No podle mě se procházet může úplně stejně a ještě líp po venku, ale každý, ať si cvičí, jak chce :)

Kdo sem patří: Obvykle korpulentější dámy, u kterých to chápu, když má někdo 20 kilo nadváhu a nikdy před tím necvičil, musí nějak začít a je super, že začal, i když jen s chůzí. Každý někde začínal a i tohle je zdravý pohyb. Nebo mladší děvčata, která u toho celou dobu ťukají do telefonu nebo si povídají s kamarádkou, která ťape vedle nich.



2.  TETA ODBORNICE

Popis: Na tuhle paní jsem tam naštěstí narazila jen 2x, ale úplně mi to stačilo a podruhé už jsem na ní byla dost nepříjemná. tato paní se promenáduje po fitku ve značkovém sportovním oblečku, moc se nenadře, na každém stroji se zdrží tak 2 minuty, ale pořád kouká po ostatních, kde co lítá a radí. 

mě radila, že mám posunout ruce u jednoho stroje asi o cm dál od sebe ( že líp prociťuju svaly tak, jak jsem to dělala, to jí zřejmě nezajímá) a když jsem použila nějaký tyčky na protahování, přiběhla mě peskovat, jak na tom mám správně cvičit XD sama se tam akorát ukazuje v tom značkovém oblečku.

Kdo sem patří: Řekla bych, že sem patří právě takovéhle paní, které sice už nějakou dobu cvičí, ale sami jen rekreačně, ale zato se rády předvádí a radí ostatním, asi hodně čtou časopisy a chtějí se o své nové poznatky podělit s ostatními,a  že máte zrovna na vahách svou maximální váhu a jedete do selhání a na povídání vám nezbývá dech, to Tetu odbornici nezajímá.


3. MANIAK MARATON.

Popis:Do této kategorie patřím já ( nebo ještě do nedávna jsem patřila) Maniak Maraton moc neposiluje, dělá hlavně kardio, a to konkrétně běh. Přijde, na hodinu nebo víc si zabere pás a běhá a běhá na nejvyšší výkon, jakýho je schopnej a přestane teprve až když se pás po 65ti minutách sám zastaví. ( jeden takovej maniak si ho pak ale rozjel znova, ehm ehm...)

Kdo sem patří: Já XD A asi další nerváci, který dokáže uklidnit jen to, že si vyběhají duši, nebo lidé, kteří nemají zájem budovat svalovou hmotu, ale jen hubnout nebo zlepšovat fyzičku.

4. NEJVĚTŠÍ SILÁK

Popis: Má ruce větší, než já stehna, svaly větší, než hlavu a zvedá ty největší a nejtěžší váhy, až si říkáte, jestli by náhodou nezvednul i dům.

Kdo sem patří: Chlapi, dost pravděpodobně pokročilé cvičenci nebo trenéři, kteří se zaměřují na posilování. A náhodou jsou fajn, větčinou si jen někde v rohu zvedaj činky a jsou tak zaneprázdnění, že jim je úplně jedno, jakej heavy metal si k běhání pouštím na velkou obrazovku :D 

 


5. FIT KUŘÁK.

Popis: Na první pohled úplně normální človíček, který si rád chodí zacvičit. Ovšem přijde,a  na okno si vedle pití a klíčku položí zapalovač a krabičku cigaret XD



Komentáře

Lucy Lupinová(Bradavice)

Ja som niečo medzi ťapkou a maniak maraton. xd Keď na telesnej beháme, tak by som najradšej kecala celý čas, a len kolečko pokojne vyklusala, no moje nohy to akosi nedokážu pochopiť, lebo furt idú do šprintu a ja ich neviem zastaviť, a ja potom hrozne trpím, lebo sa popri tom nedá rozprávať, lebo by som zdochla. XD

Lucy LupinováTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Cácorka(Panic! At The Disco)

Teda, ve fitku jsem ještě nebyla, ale při těláku bych se dala popsat dost dobře jako ťapka XD. Když na mě učitelka nekouká, tak se ulejvám, protože mě běhání dost nebaví, a ve volném čase běhám jenom když chci.

CácorkaTo se mi líbí +5 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.