Alxemy
Hra - Alxemy
Video se načítá
Bad Piggies
Hra - Bad Piggies
Video se načítá
Pucca Funny Love
Hra - Pucca Funny Love
Video se načítá
Harvard Days
Hra - Harvard Days
Video se načítá
 

Psychopatíkův Blog :33

Psychoušek je osel

Jak mě tenhle šílený název vůbec napadl? Někdo se mě zeptal, jaké bych byla zvíře a mě hned napadl právě osel.

... To se ke mě hodí. Tím nechcu říct, že bych byla tak silná a pracovitá nebo snad hloupá, to ne.
Al

 jsem asi ten typ člověka, ze kterýho lidi prostě dělaj blbce. Právě teď... nebo se mi to jenom zdá, protože už jsem na to citlivá, jak si ze mě neustále všichni dělaj blbce..
Chtěla jsem, aby bylo všechno perfektní... aby měli všichni pohodlí a vyhovět všem... O všechno jsem se dnes musela postarat. A já jsem chtěla. Dělám to ráda. Mám ráda, když jsou lidé kolem mě spokojení, mají servis a nic jim nechybí...že za to nikdo ani nepoděkoval, to vem čert... Ale to, co udělal někdo, u koho bych to čekala jako u posledního - ne u koho bych to nečekala vůbec... Že mě ,,nahradí" kvůli 20ti minutám? že jen proto, že nemůžu někde být v určitý čas, protože zařizuju tunu jiných věcí, všechno chystám - i pro něj mimo jiné... Tak se urazí a najde si ,,jinou zábavu" a na mě se úplně vykašle...
Ne, můžu si za to sama. Nemám právo na nikoho nadávat. To já se sebou pořád nechám takhle zacházet, starám se o ostatní, jak jen můžu a ještě se chovám, jakože je to přece automatika ( jak říkám, dělám to moc ráda, ale úplná automatika to není, není to moje povinnost! Dělám to ze své vůle, času, energie - i peněz a dobroty)
A nic za to přece nechci. nedělám to proto, že bych chtěla protislužbu, ale taky není fér, když se na mě pak někdo vykašle a ještě se urazí. Já celej den lítám, aby bylo všechno nachystaný a v pořádku a někdo nemůže počkat 20 minut? Mrzí mě to. Opravdu moc :'( Je mi z toho vážně do breku, ale tím, že budu naštvaná sedět doma a plakat to stejně nevyřeším. Ale proč, proč ti, co se nejvíc snaží jsou nakonec ti špatní a za blbce a nikdo neocení, co dělají? Nejsem loutka a nerozkrájím se nedokážu být na dvou třech místech najednou a na rozdíl od někoho jsme od včerejška neměla volno, ale byla jsme ještě ve škole a včera i na brigádě! A stejně jsem všechno zajistila! A nechci ani děkování ani protislužbu jen to,a bych s někým mohla počítat a ne že si teda najde na zábavu někoho jinýho a na mě se totálně vysere! Tohle mě teda hodně ranilo, mám chuť se radši zase na všechno vykašlat. Já to nechcu zažít znova! Nechci být zase v nejistotě a dělat jen debila a kůl v plotě. Asi se sebou fakt musím něco udělat, naučit se si dupnout nebo se tolik pro ostatní nesnažit a neřešit to, ať se o sebe postarají sami... nebo já nevím! Teď jsme za vola, jsme na to sama a ostatní se baví, užívaj si a mě zbyly akorát nervy navíc a to, že nevím, co a jak a očividně budu na jedný akci sama. Ale jo, je to moje chyba nemám se nechávat, nemám se sebou nechávat zametat a dělat ze sebe osla... Lidi, prosímvás, i když to máte taky v povaze jako já, nikdy pro druhé nedělejte věci na úkor sebe a když už, tak pokud se na vás vykašlou, vykašlete se na ně příště taky.! Protože já jsem asi fakt nepoučitelná!



Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.