Psychopatíkův Blog :33

Nevím, co bude

Potřebuju se vypsat... to je celé...ano zase. A přicházím s článkem, který není vůbec pozitivní. 

Dnes jsme se vrátila domů ze školy a pokoj vzhůru nohama. Ale totálně, ne že by tam byl nepořádek. obsah všech skříní a mých tašek byl vysypán po celém pokoji, to samé všecky věci z šuplíků, knížky na zemi... No hrůza.

Vyděsila jsem se, co se děje a protože už jsem celej den totálně podrážděná, na nervy a mám pocit, že se hned rozbrečím, takže mi trošku ujely nervy a zvýšila jsem na mámu hlas... Zařvala jsem, co se to děje a že už nemůžu ani do vlastního pokoje? ( narážka na to že často nesmím do jiných částí bytu, když tam někdo je, že mě tam nechcou.)

Máma vystartovala a zmlátila mě a začala nadávat na bordel a vyhrožovat mi jak mě zničí že mě připraví o všechny moje peníze a že z ní žádný výživný nevysoudím a že mě vyhodí, vyhrožovala soudama a vším možným.

Což jsem opravdu nedala a začala hrozně brečet a řekla jsem jí ať mě teda zabije že jí udělám i alibi..fakt jsem v tu chvíli už nemohla a kdyby mě snad zabít chtěla, ani bych se nebránila.  Do toho ségra už taky nemohla, popadla kufr a začala se obouvat s tím, že tady bydlet nebude že je tu furt řev ( ségře je 11)

Máma mě obvinila z toho, že já jsme jí zničila, že můžu za všechny její zdravotní problémy, nadávala, sprostá byla, bila mě a řekla pár takových věcí, které sem ani nemůžu napsat protože jsou... prostě nechutný. Ani ta slova psát nechci.

Už mám dost... tady být nemůžu. Na učení sílu stejně nemám... A při tomhle bych neodmaturovala. Uvažovala jsem, že bych vzdala školu a odstěhovala se za přítelem a maturitu si dodělala později a nějak jinak. 

Protože doma už to fakt nezvládnu. Už mi i vypíná sprchu. Doma nic nejím. Nejde to. A 2x denně má máma histerák a je to den ode dne horší.

Ještě hledám intr, zažádala jsem o vyjímku na dvou intrech, tak uvidím... Ráda bych školu dokončil, nic si nepřeju víc, ale tady bych to stejně nedala. Ještě hledám možnosti... zítra to všechno řeknu naší třídní a uvidím, co se popř. dá dělat. Škola je vlastně ten důvod, proč tu ještě jsem.Ale takhle to dál nejde.

Asi nemá cenu popisovat, jak strašně moc to bolí, každý slovo, všechny ty urážky a vyčítání. bolí strašně. A moc mi chybí ta máma, kterou jsem měla jako malá,ta super ženská, která mi byla i nejlepší kamarádkou.

Ale ta je očividně nenávratně pryč. Zbylo jenom tohle a roztrhala mě na kusy. Musím pryč.

Komentáře

pastelkaVIP

Smutné. Jsou dvě možnosti: buďto se tvá máma nadobro zbláznila a potřebuje léčení nebo ti vyčítá něco, o čem ses nikdy tady nezmínila a ty to nehodláš odstranit. Co, konkrétně, ti máma vyčítá? Nějaký důvod, proč se takhle k tobě chová, ti musela sdělit. Zvlášť, když píšeš, že to dříve takové nebylo. Něco se změnilo (buď u tebe nebo u ní), co tohle všechno odstartovalo. Zkusila jsi si s ní promluvit a zeptat se jí, jakou představu o tvém fungování má? Co, přesně jí vadí, až to hraničí s nenávistí? Pokud není přístupná diskuzím,možná by nebylo na škodu, nechat ji přečíst, to co píšeš sem. Třeba dostatečně nezná tvé pocity, myšlenky a to, čím se trápíš. Je dost dobře možné, že by jí to otevřelo oči, ale je také možné, že bys musela i ty, na sobě změnit něco, co ti nebude po chuti. Pokud by i tento pokus selhal, platí ta první možnost, kterou zmiňuji na začátku a pak ti nezbývá, než si najít nějaký podnájem (možná s více studenty, kvůli nižším nákladům) a odstěhovat se. Protože, v opačném případu, se zblázníte obě. Držím palce. pa pastel

pastelkaTo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

pastelkaVIP

Psychoušek: Nedělám z tebe ani alkoholika, ani gangstera, ani narkomana a ani jsem nenapsala, že jsi v mých očích špatný člověk. Tady vidíš, jak si lze upravit spoustu věcí podle sebe. I těch, co nebyly řečeny. Napsala jsem jen, jak to na mě působí. Vždy je třeba hledat chybu na obou stranách, ne jen na jedné. Nemá cenu to dál rozebírat, k ničemu by to nevedlo. Nic ve zlém. pa pastel

pastelkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

PsychoušekVIP(Sword Art Online)

pastelka: takže... alkohol jsme ted neměla několik měsíců pila jsem od 17ti a nikdo tom naši nevěděli. tředa když jsem byla v Praze u přítele a šli jsme do klubu... naši o tom neměli ani páru a nedělej ze mě prosím alkoholika navíc jak říkáš, jsme plnoletá
Chápu že v tvých očích sjem prostě špatnej člověk ale nežiješ s námi a neznáš mou rodinu, snažíš se pořád hledat chyby ve mě ale já samu sebe obvinovala celý život. furt jsem hledala výmluvy proč je to vlastně moje chyba a co dělám špatně... celou dobu. až několika měsíční ujištování ze strany jedné známé která byla nejednou svědkem toho co se děje mě ujistilo že to není JEN moje chyba.a to jak se oblíkám a jak vypadám je důvvod se k někomu takhle chovat? navíc v rodině? to je přece naprostý nesmysl.
No že se tak nechová k nikomu jinýmu... k ségře a k tátovi ne ale jinak dokáže být na lidi pěkně hnusná a hlavně o nich hnusně mluvit.A jak s jakými lidmi se stýkám? ty máš prostě asi představu že někde lítám s partou narkomanů ale já se se skoro nikým ani nestýkám! Dyt se vlastněvídám jen s přítelem jedním kmarádem kterýho znám snad od jakživa a pak ve škole se bavím s pár lidma ale ven spolu moc nechodíme a jsou to naprosto bezoroblémoví a slušní lidé, holky co čtou, chodí na brigády atd.
Až do mých 18ti jsem nikdy nebyla venku dýl jak do půl 9 nesměla jsem... Tak to prosím nehledej v tom že já jsem nějaký problémový gangster. Mám sice náročnou povahu a dny, kdy se se mnou prostě mluvit nedá, protože ani mluvit nezvládnu ale nikomu neubližuju. tvůj názor ti neberu ale přijde mi že opravdu hledáš problém tam kde není a já dělala roky to samé a když jsem na to za celé ty roky nepřišla tak asi pravdu za všechno nemůžu

PsychoušekTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Helena SVIP(Svět Fantazie ^^)

Znám to, moje matka se taky tak ke mně chovala, ale o něco méně hrozně. Ani nevíš, jak moc tě chápu a podoruju v tom, abys to zvládla. A ačkoliv slova nepomůžou - i přesto je mi to líto, přeju hodně a držím ti palce.
Moje máma byla stejná, díky bohu se to z velké části vyřešilo tím, že si pobyla 2 měsíce na psychiatrii a pak se odstěhovala a já zůstala u táty. Stále k ní musím jednou za čas jezdit, a ty dny jsou pro mě nejhorší. A jakmile to bude možné, tak proběhne falší soud, po kterém už bych se s ní nemusela vídat. Popravdě to na mě nechalo dost slušné následky, stále jsem zoufalá a nedokážu se s tím vyrovnat.

Každopádně tvá máma fakt není normální. A mám ten názor, že tito lidé by neměli vychovávat děti, protože jim to akorát dělají ještě složitější. Kazí jim celé dětství/ dospívání/ dospělost.

Zkus ten intr, třeba někde bude volno. A nebo, pokud někdo z tvých přátel bydlí sám a nebude mu to vadit, tak zkus alespoň prozatím hledat útočiště tam. Nebo vezmi ještě někoho a zkuste se třeba složit do podnájmustudentského bytu, něčeho malého, co bude cenově přijatelné. Pak jsou ještě různé ubytovny, to bych asi neriskovala, ale kdyby to jinak nešlo...
Chápu to,je to děsně těžké. Život není fér, ale mám za to, že ty už jsi si toho špatného zažila dost...

Ještě jednou hodně štěstí. =)

Helena STo se mi líbí +2 To se mi nelíbí

Belania333(Píšeme povídky a příběhy)

Moc ti přeju, aby ti ten intr vyšel a školu bys dokončila, no ještě víc bych ti přála, aby se tvoje máma vzpamatovala, i když to se asi v blízké době nestane...
Nemůžu říct, že to chápu, protože mám skvělý rodiče a taky jsem o dost mladší než ty. Ale rozumím tomu, že to musí být hrozně těžké.
Nemám pro tebe žádnou úžasně skvělou radu, jen doufám, že se to nějak vyřeší. (Takhle.. „Nějak“ to dopadne určitě, no snad to dopadne dobře.)

Belania333To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Lucy Lupinová(Bradavice)

Ja som ti vravela, aby si odtiaľ zmizla čím skôr, lebo ťa tá ženská pripraví o psychické, fyzické zdravie, ba aj o budúcnosť, že kvôli nej sa zložíš a nedokončíš školu. A tvoja sestra je fakt trieda, to teda hej. smajl

Pokiaľ máš niekde nablízku rodinu, skús sa zašiť na chvíľu u nich, ak nie, ja by som zdrhla kade ľahšie, niekto by sa určite našiel. A ak ma tvoja mama naštve, prídem tam do Česka s celou delegáciou nahnevaných kamarátov a kamarátok, a niečo spolu vymyslíme.smajl

Ale s tým zabitím by som fakt neriskovala, to nene. smajlsmajlsmajl Nikdy nevieš, čo sa tvojej mame preháňa hlavou... O.O

Lucy LupinováTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Lucy Lupinová(Bradavice)

Psychoušek: Tá posledná veta je pravdivá ako... ako... ako čo? Proste je pravdivá, no! Zober si, niektorých totálnych brutálnych idiotov zoberú na strednú bez prijímačiek, a žiakov s čistým vysvedčením, ukážkovým monitorom, mordujú na prijímačkách Tomu tiež nerozumiem, ako je to možné... veď hej, život nie je fér, ako inak. smajl

Lucy LupinováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

PsychoušekVIP(Sword Art Online)

Lucy Lupinová: nemám nikoho, promin mám pocit, že si to hodně idealizuješ. Nemám kam jít ani ke komu a odejít by znamenalo konec se školou, skončit aspon dočasně se základním vzděláním... proboha mám skoro vždy vyznamenání a tu školu miluju. víš jak moc těžký rozhodnutí to je? Jen tak se sebrat a všechno tu nechat? vzdát se snů, plánů... a to proto, že mě k tomu někdo v podstatě donutil. Strašně moc to bolí a taky je to nefér ale co už život není fér.

PsychoušekTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Butterfly340VIP(Imagination☆)

Upřímně musím říct, že jsem tohle čekala... Hodně lidí ti už odsud říkalo, abys odešla, mezi nimi i jásmajl Nevím, co se s tvou mámou stalo, ale normální to rozhodně není. Nechápu, jak se někdo takhle může chovat k vlastnímu dítěti... Když dítě nechtěla, tak se podle toho měla chovat.

Radši fakt odejdi, protože nikdy nevíš, jestli to s tím zabitím myslí vážně, nebo jen vyhrožuje... A riskovat v tomhle případě asi není zrovna dobrý nápad.
Třeba by ti mohli pomoct prarodiče a ubytovat tě u sebe... Ti snad tvou situaci chápou, ne?

Jinak, hodně štěstí a pevné nervy. Snad se to rychle dá do pořádkusmajl

Butterfly340To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.