Psychopatíkův Blog :33

Inzerát, se kterým seženete práci všude

Když si podáte inzerát tohohle tipu, tak seženete jakoukoli práci! A ano, je to parodie na to, jaké mají dnes v zaměstnání často požadavky.


Dobrý den, zaujala mě Vaše nabídka práce a chci se zeptat, zda je tato pozice ještě volná.

Jsem absolventem vysoké školy, mám doktorát z přírodních věd, magisterský titul ze společenských věd a mluvím plynně pěti jazyky.

Počítačové znalosti mám na úrovni profesionálního pracovníka IT, mám skvělé komunikační dovednosti, miluju všechny lidi a dělá mi radost rozkrájet se i pro sebeprotivnější zákazníky, nechávám na sebe řvát, a přesto zůstávám klidný, milý a snažím se všem vyjít vstříc.

Také dobře vycházím s kolegy a rád si s nimi vyměním směnu na poslední chvíli, když to potřebují.

A ještě jsem vyučený ve třech praktických výučních oborech. K tomu mám i letité pracovní zkušenosti s prací s dětmi, s prací v kanceláři, s prací v kavárně a v restauraci a s potravinářskou výrobou.

Rád vykonávám manuální i intelektuální práce a dovedu tyto dvě činnosti dělat současně.

Vlastním potravinářský průkaz a řidičský průkaz skupiny A,B i C.

Jsem časově flexibilní mohu pracovat sedm dní v týdnu, nevadí mi třísměnný provoz ani noční směny následující hned po denních, nechci žádnou dovolenou ani volné víkendy.

Do práce rád chodím, i když jsem na smrt nemocný, a když mám jiné osobní problémy. Rodinu nemám, ani zvíře, a děti si nikdy pořizovat nehodlám,abych mohl celý život pracovat.

Nechci žádné benefity a stravenky a ani pauzu na oběd, nejím, nepiju a na toaletu proto nechodím.

Co se týče platového ohodnocení, tak bych rád pobíral plat 60-80 korun za hodinu, rozhodně ne více a nikdy nechci dostávat za placeno za práci přes čas, kterou nade vše miluji a vyhledávám.

Nastoupit mohu ihned, vědět mi dejte, kdy chcete a jak potřebujete, budu čekat, žádnou jinou práci si hledat nebudu, takže budu k dispozici.

Děkuji a jsem s pozdravem,

Květoslav Workoholik



Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.