Psychopatíkův Blog :33

Fialová

Fialová

Fialová je ve spektru poslední. Nachází se na temeni hlavy a vyzařuje silnou, čistou vesmírnou energii.Je barvou intuice, síly a jasnovidectví. Čistě fialových lidí je poměrně málo. Lidé s touto aurou jsou ze všech psychicky nejsilnější. Jsou vnímaví, všímaví, smířliví, hodně vyrovnaní a psychicky stabilní. Nic je nevyvede z míry, vždy jsou nad věcí. Většinou jsou introverti, ovšem já osobně tvrdím, že jenom číhají. Vyznají se v lidech, bývají dobří v psychologii, umí být vlivní, jsou skvělými lháři a manipulátory. Dokáží ovlivnit a oblbnout kohokoli, oni sami se přitom oklamat moc nedají. Je to s nimi složíté, umějí dobře skrýat a potlačovat emoce, ( až by jste řekli, že jsou to necitové) nikdy nepoznáte, co si doopravdy myslí. Navíc jsou obvykle taktní, takže stejně neříkaj pravdu, pokud se to jenom trochu nehodí. Své psychické převahy jsou si vědomi, takže zůstávají vždy klidní, nenervačí, nestresují se, nemají tendenci např. práskout s něčím o stůl nebo tak. Bývají sobečtí, občas podlí, myslí více na sebe než na všechny ostatní.  ale umějí to skrývat.Musí být za každou cenu po jejich, ale umějí to zaonačit tak, že to vypadá, že tím vlastně dělají službu oni vám.

Člověk s takovouto barvou aury se vyvíjí po celý život.

Jsou velkými a nebezpečnými soupeři, ovšem mají na to to někam dotáhnout a jke na nich něco okouzlujícího. To jim ještě víc umožnuje pracovat s lidskou myslí.

Komentáře

Elen-Jane(✎ Svet kreslenia a maľova...)

to jsem celá já.Jednou mi kamarádka dala dáek k narozkám a já jsem v duchu jásala ale ona se naštvala protože to byl mini obraz a dala si sním práci.Nštvala se potože si myslela že se mi nelíbí ale mě se líbil a moc.Je i pravda že umím s lidmi manipulovat a vždy vím jestli lžou nebo ne

Elen-JaneTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.