prostě vše

jaký jsi Element?

ahoj ! podle tohoto popisu poznáte co jste za element:





 voda:jsi divoká přátelská ale i maličko dětinská. miluješ vodu nemáš ráda podvody . občas si trochu melancholická ale má smysl pro umění a nejsi zlomyslná jsi vždy sama sebou ale když dojde na hádku jsi  první která z ní trpí jsi prostě jedinečná! a ráda se učíš! tvé heslo? práce kvapná,málo platná!



vitr : jsi divoká přátelská nezkrotná a volnomyšlenkářská. miluješ vítr a nesnášíš hlupáky. miluješ vtipné kluky a jsi nezávislá a ráda se předvádíš! máš ráda zvířata a tvoje heslo zní: jsi tak stará na jak starou se cítíš! vždy si chtěla mít křídla a létat v oblaka! a to není zlé! máš hudební talent a nebojíš se říct co si myslíš! a navíc miluješ hubu a tanec!JEN TAK DÁL!



oheň: jsi zajímavá bytost! jsi sice trochu výbušná ale vždycky jsi sama sebou . máš ráda četbu a nesnášíš lež . jsi jako oheň! máš prostě svůj mozek navíc jsi fotogenická a ráda se předvádíš máš ráda táboráky a tvé heslo zní:Co tě nezabije, to tě posílí. jen tak dál!



rosliny jsi jako tráva jemná a lidská miluješ zvířata miluješ lidi co mají empatii a si taková sama si laskavá ale máš málo sebevědomí si jedinečná a ačkoli si občas vyřazená z kolektivu jsi báječná kamarádka a držíš sliby miluješ tanec a hudbu! máš ráda nesmělé kluky a sama si nesmělá ! si taková květinka! tvě heslo? žij a nech žít


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.