Prostě o něčem

Povídka jejíž název nemůžu stále vymyslet 3. část

Pokuď-li jste nepřečetli 1. a 2. část a chcete číst tuto doporučuji vám aby jste si přečetli obě dvě aby jste se dostali lépe do děje!

Nathali Forrestovou pak dali do ochrany svědků. Její případ se zařadil do nejpodivnějších případu bez paranormálních jevů. Nathali na chatu nejela z důvodu že by jí zase unesl. O týden později co přišla domu na zázamníku dostala zprávu:

,,Už jste měla být mrtvá a já zařídím aby se to brzy učinilo. Žádna policejní hlídka mně nezastaví! Haha!"

Nathali se začala obávat a omezovala chození ven. Stále se jí vybavuje tvář toho vraha hlavně v noci když se pokouší spát ale podivuhodné je že se z toho nezhroutila a nepotřebovala k psychiatrovi. Brzy jí zavolala její nejlepší kamarádka Xena (Xenie- to jméno opravdu existuje) jestli jí nepohlídá její 3-roční dítě načež Nathali souhlasila. Nasedla do auta a jela a za ní jela i policejní ochrana. Jakmile dojela vystoupila a šla a jelikož jí Xena důveřuje, jí dala klíč od jejího bytu tudíž nemusí zvonit. Vyšla do schodů a těšila se na její dítě. Xena na ní čekala s jedním právníkem.
,,Ahoj Nathali!" Vykřikla Xena
,,Ahoj! Už jdu" Vykřikla Nathali
Jakmile vyšla schody nemohla si odpustit jednu otázku:
,,Aháááá! Ty jdeš k soudu? Jinak dobrý den" Zeptala se Nathali a následně pozdravila právníka
,,To víš, zase soused který si stěžuje na hluk a chce nás s malým vystěhovat" Řekla Xena a mávla přitom rukou.
Nathali vrtalou hlavou odkuď viděla toho jejího právníka. A je si jistá že ne u soudu ale zase neměl jizvy co viděla na tom vrahovi.
,,Vás už jsem někde viděla.." Řekla Nathali
,,Já taky! Dneska jsem vás viděl ve zprávach vy určitě musíte být Nathali Forrestová!" Řekl právník
,,No to jsem" Řekla Nathali
,,To jste mně musela vidět nejspíš ve zprávach. Předevčírem jsem tam byl" Řekl právník
,,No ovšem! Vy jste byl právní zástupce paní Hoffmanoví. Vy určitě musíte být Art Blank" Řekla Nathali načež mu podala ruku pro seznámení.
,,Těší mně!" řekl právník a následně si s Nathali potřásli rukou.
,,Nathali že ty žarlíš že mně nemůžeš obhajovat?" Zeptala se Xena a následně se na Nathali usmála
,,Popravdě ano ale za to nemusím nikam jít!" Řekla humorně Nathali
,,Nathali my už musíme jít. Ahoj!" Řekla Xena a rozloučila
,,Ahoj! Nashledanou!" Řekla Nathali
,,Nashledanou" Řekl právník
Zatímco Xena s právníkem šli dolu po schodech Nathali už odemykovala dveře. Vešla a šla dítě zkontrolovat a dát mu mléko z lahve. Poté co dítěti dala mléko ucítila že ve vzduchu něco je jakoby by to byl smrtící plyn. Nathali a dítě začali kašlat a Nathali natolik zeslábla že už ležela a sotva dýchala. Naštěstí přišla Xena a dala pryč dítě a Nathali a poté zavolala záchranku. Přijela záchranka a Nathali zůstala v péči doktoru i s dítětem.
,,Budete v pořádku, tento smrtící plyn nebyl tolik škodlivej aby vás usmrtnil ihned ačkoliv si pár dní tady poležíte" Řekl doktor

Jak tohle dopadne? Co se stane až Nathali propustí z nemocnice? Neunese jí? Nepokusí se jí zase zabít? Proč Xena najednou přišla? To se dozvíte příště ^^
Kdo viděl SAW tak jste si mohl všimnout že jsem na něho odkazovala. Art Blank je skutečně právník ze SAW a Hoffmanová jako Hoffman. Ano až moc koukám na SAW :D


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.