Prostě můj blog

Názory na písničky #1

Písničky od: lucka874


Pixies - Is she weird

Tahle písnička je zrovna docela dobrá, jsem celkem ráda, že nemusím psát názory jen na nějaké popové písničky, protože takový styl hudby mám zrovna ráda. Líbí se mi :)


Powerwolf - we drink your blood

Tahle taky není vůbec špatná, čekala jsem, že to bude znít jinak (yknow, víc ''screaming'' a tak), ale náhodou se mi to docela líbilo xD



SlipKnoT- The Devil In I

Slipknot jsem nikdy zrovna nijak moc nemusela, ale tahle písnička není tak špatná, takovou hudbu tolik neposlouchám, ale ne že bych to neměla ráda, jen to není tolik styl hudby, které poslouchám xD Ale tahle písnička je docela v pohodě :)


Marilyn Manson - The Beautiful people

Marilyna Mansona mám docela ráda, podle mě má dobrou hudbu a tahle písnička je tedy taky hodně dobrá xD


Písničky od: konemy

Sólstafir - Lágnætti

Tahle písnička zní opravdu hezky, nevím v jakém je jazyce, ale předpokládám, že to bude nějaká švédština, dánština, islandština.. prostě něco takového, nejsem si jistá xD Ale je dobrá xD A taky docela dlouhá, ale nevadí mi to, docela se mi líbí.



Green Day-21 Guns, Boulevard of Broken Dreams

Obě dvě písničky mám strašně moc ráda, a Green Day mám celkově moc ráda, je to jedna z mých nejoblíbenějších skupin xD Tyto dvě jsou takové známější, Boulevard of Broken Dreams byla jedna z prvních Green Day písniček, které jsem slyšela a společně s Jesus of Suburbia, The Forgotten a Troubled Times patří k mým nejoblíbenějším GD písničkám xD A 21 Guns mám taky ráda xD



Bryan Adams-Sound the Bugle

Tuhle písničku slyším poprvé a myslím si, že je skvělá. Na YT jsem našla pouze verzi s lyrics, nevím, jestli k tomu existuje i music video a musím říct, že i ten text je opravdu dobrý. Moc se mi líbí! :)



Fall Out Boy-Centuries

Poslouchám Fall Out Boy, takže tuhle písničku samozřejmě znám také, protože je to jedna z nejznámějších FOB písniček a mám jí moc ráda.



btw, slyšeli jste tu novou Fall Out Boy písničku Young and Menace? Podle mě se to hodně změnilo od těch ''starších'' písniček, ale i tak je docela dobrá, ale asi se mi více líbí ten starší typ písniček (jako například právě Centuries)


Nena - 99 Luftaballons

Tak tuhle písničku zná snad každý, ale je dobrá xD Připomíná mi i docela dost dětství a rodinu, protože táta to s oblibou zpívá, když se snažím se učit němčinu (a taky proto, že je tam to ein Lied=píseň a to si nemůžu zapamatovat xD). Tuhle písničku mám ráda xD




Písničky od: pištík

fight song - Rachel Platten

Není to špatná písnička ale není to tolik ten žánr hudby, který poslouchám. Ten text je ale dobrý. Celkem ujde.



Siempre Estaré Ahí - Rachel Platten

Tahle asi anglicky není, co? xD

Ne, že by se mi to nelíbilo, ale stejně jako u minulé to není ten žánr písní, který obvykle poslouchám a který se mi líbí, ale jako není špatná.



Numb- Linkin park

Jo, tahle je docela dobrá. O téhle skupině už jsem několikrát slyšela, ale doteď jsem si z nějakého důvodu myslela, že je nemám ráda, ale tahle písnička je pěkná xD



Žít svůj sen - Arakain a Dymytry

Vzhledem k tomu, že české písničky většinou moc neposlouchám, tak jsem si myslela, že se mi to líbit nebude, ale tahle je náhodou hodně dobrá :)




Toto bude asi pro tento článek vše, tyhle písničky zrovna nebyly vůbec špatné a měla jsem skoro na všechny pozitivní reakce, takže byly dobré. Napsali jste mi samozřejmě ještě spoustu dalších písniček, takže určitě bude ještě 2. (asi i 3.) díl. 

Děkuji vám všem moc za písničky! 


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.