Prostě můj blog

Moje oblíbené seriály

HEJ
(dánsky ahoj. Učím se dánštinu, yaay)

Takžee dneska tu máme nový článek (finally). Tentokrát to budou moje oblíbené seriály. Nebude jich moct, protože většinou na sledování seriálů nemám moc čas nebo chci zrovna dělat něco jiného, ale pár se jich rozhodně najde. Nemám oblíbený žánr, prostě sleduji cokoliv, co se mi zalíbí. Začněme tedy!



1. Stranger Things

To je v poslední době asi můj nejoblíbenější seriál. Je to vlastně o tom, že se jeden kluk (Will) ztratí, ale když se ho jeho rodina a přátelé snaží hledat, musí čelit spousta nadpřirozeným silám a zvláštním jevům.


Podle mě je to naprosto skvělý seriál, každý díl má kolem 45-50 minut, a já většinou nedokážou tak dlouho sledovat seriál (sama), ale u Stranger Things je to něco úplně jiného, ten děj je naprosto úžasný a prostě se u toho snad ani nedá nudit. Sleduji to v angličtině s českými titulky. Určitě doporučuji.



2. The 100

The 100 je další z mých nejoblíbenějších seriálů. Je to o tom, že na Zemi byla jakási nukleární válka a lidé, kteří to přežili začali žít na vesmírné stanici Archa. Jednou ale poslali z dolů na zem 100 osadníků Archy, aby zjistili, jestli se tam dá žít.


Právě teď sleduji (společně se sestrou) druhou sérii. Musím říct, že děj je taky úžasný a postavy jsou taky naprosto úžasné (samozřejmě mě také některé z nich občas trochu štvou). Každý díl má asi tak kolem těch 45 minut, některé díly jsou skvělé a nikdy nechci aby skončily a jiné jsou zase trochu slabší, ale i tak mám tenhle seriál moc ráda. Sleduji to v angličtině s českými titulky, ale dá se to stáhnout i ve slovenštině. Doporučuji.


3. Prolhané krásky

Taky jeden ze skvělých seriálů s úžasným dějem. Je o partě holek (jsou 4), kterým se naprosto změní život po tom, co jejich kamarádka Alison zmizí. O rok pozdějí od jejího zmizení začnou ty čtyři holky dostávat záhadné zprávy od ''A''.


Je to hrozně dobrodružné, vždycky se bojím, co se tam zase stane... Děj je naprosto úžasný, mám ráda všechny postavy. Už je to celkem dávno, co jsem poslední díl viděla, protože to také sleduji se sestrou a nějak to nestíháme sledovat xD Někdy to dokonce dávali i v televizi, takže se to dá stáhnout i v češtině.


4. Game of Thrones

Pak je tu taky seriál Hra o trůny. Seriál se odehrává asi tak ve středověku. Děj se velmi těžko popisuje, prostě máte pár území, pár králů, vedlejší postavy, sever a jih... No, nevím jak to popsat xD


Jeden díl má asi tak kolem těch 50 minut. Tenhle seriál mám opravdu moc ráda, miluju ten děj a prostě všechno xD Je tam ale dost scén, které by asi neměli vidět... mladší lidi.. nevím, jak to říct.. Prostě to asi není pro děti no (tím pádem to není asi ani pro mě, ale who cares). Dá se to stáhnout normálně v češtině.


5. Buffy premožitelka upírů

Tenhle serál.. To je taková klasika, to musí znát každý xD Je to o holce (Buffy), která má zvláštní poslání a tím je lovit upíry. S tím jí pomáhá Giles (knihovník, zároveň pozorovatel Buffy), Alex, Willow (její kamarádi) a taky i Cordelie, ale ta spíš až později. 


Já mám tenhle seriál taky moc ráda, je to fajn se na to někdy podívat, taková oddechovka. Už jsem to sledovala několikrát, teď zrovna s mamkou sleduji druhou sérii (za chvíli třetí). Jeden díl má asi tak 45 minut a dá se to stáhnout i v češtině.


6. Posel ztracených duší

Tenhle seriál je o Melindě, která má dar - dokáže vidět duchy, kterým pomáhá odejít do ''světla''. Musí jim ale pomoct vyřešit problémy nebo splnit jejich přání, například aby si promluvili s rodinou atd.


Tenhle seriál by se dal počítat mezi moje oblíbené, kdysi jsem ho sledovala s mamkou, ale v každém díle se v podstatě děje to samé (akorát jsou tam vždycky jiní duchové). Je to ale fajn seriál. Jeden díl má kolem 45 minut a dá se to stáhnout i v češtině.


Tak, to bude asi všechno z mých oblíbených seriálů. Pokud se vám článek líbil, budu moc ráda za každé ++, komentář.. všechno.

Do komentářů mi můžete napsat vaše oblíbené seriály :)


(Taky mi můžete psát otázky do asku)


Uvidíme se u dalšího článku! (Hopefully brzy)











Komentáře

marijonaVIP(NIALLERKY:-))

O MŮJ BOŽE!!!! Konečně někdo kdo zná PLL ❤❤ Jsem teď tak happy! Jinak můžu mít pár otázek?
1. Kdo je tvá nej postava z prolhaných krásek? (pro mě Aria nebo Mona)
2. Kdo je podle tebe "A" (já nemám tušení)
3. U jaké si série a dílu? (já u 7x06)
Budu moc ráda za odpověď smajlsmajl

marijonaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.