Prostě můj blog

20 faktů o mně

WEEE

Fialová a zelená je dobrá kombinace barev, ne? Mně se docela líbí. Dneska tu asi tak po 5678763456 letech máme další článek, yaay! Samozřejmě pořád platí, že mi můžete psát návrhy na články. Teď už se ale přesuneme k tématu dnešního článku - 20 faktů o mně (asi půl hodiny jsem strávila přemýšlením, jestli se píše mě nebo mně, tak to mám hopefully správně). Vím, že jsem někdy dávno v minulosti psala jakési fakty, ale things change, huh? Každopádně nebudu psát ty samé fakty zase znova. Ok, jdeme na to.


1. Currently mám více kamarádek než jednu (wow, dobře já, ne?), ale mám jednu naprosto nejlepší kamarádku ever, která si to možná ani neuvědomuje, ale hrozně mi se vším moc pomáhá a znamená pro mě strašně moc. 


2. Bývám často smutná/v depresi. Neříkám, že vždy, ale když to na mě přijde, tak jsem schopná probrečet celou noc nebo strávit celou noc přemýšlením nad smyslem života a jestli si ostatní někdy všímají, že jsem smutná/v depresi nebo se pořád chovám stejně.


3. Nemám jen jednu nejoblíbenější barvu, mám ráda žlutou, zelenou a černou.


4. Moje nejoblíbenější kapela ever je My Chemical Romance. Pak mám asi 567856 dalších oblíbených, ale MCR je prostě best. 


5. Koušu si rty a strhávám si kůži na rtech nebo na prstech když jsem nervózní nebo nemám co dělat s rukama a ani si to neuvědomuji. Yeah, to vysvětluje proč mám pořád tak rozpraskané rty.


6. Hraju Minecraft (lépe řečeno hrála, teď už ho tolik nehraju).


7. Hraju WoW, ale občas absolutně netuším, co tam mám dělat.


8. Můj nejoblíbenější sport (hra) je basketbal a fotbal.


9. Ráda chodím plavat.


10. Byla jsem zatím pouze jen v Turecku a v Tunisku (každopádně toto léto plánujeme letět na Kapverdy).


11. Umím lyžovat a dost mě to baví.


12. Nemám až takový problém být ve společnosti hodně lidí (např. pouť), ale nemám ráda, když se mnou mluví někdo cizí nebo někdo s kým si nemám co říct. To jsem pak strašně nervózní.


13. Jsem docela tichá. Mezi kamarády mi nedělá problém mluvit ale mezi ostatními lidmi než kamarády obvykle mluvím jen když musím nebo když se mě někdo na něco zeptá.


14. Miluju kreslení, opravdu miluju. Neříkám, že mi to nějak zvlášť jde, ale opravdu mě to baví.


15. Miluju poslouchání hudby (samozřejmě jen té, co se mi líbí).


16. Velmi často se stává, že nemám náladu se s někým bavit. V tomto případě reaguji na všechno co mi řekne s něčím jako ''hm'' nebo ''no jo'' a kvůli tomu často dostávám otázku ''musíš být pořád tak zlá?'' nebo ''neumíš říct nic jinýho?'' atd. což je tak strašně jedno, že se musím rozhlédnout, abych našla all the fucks I give (obvykle je nenajdu tho).


17. Mám ráda cute věci. Jako třeba plyšáky. Mám ráda všechny plyšáky, kteří jsou buď skeletoni nebo jsou roztomilý a mají velké oči.


18. Moje nejoblíbenější zvířata jsou kočky a tak to asi zůstane. Bohužel žádnou nemám. Thankfully moje dvě kamarádky a babička s dědou kočky mají, což je úžasné.


19. Nemám žádné domácí zvíře. Hrozně bych nějaké chtěla, ale rodiče nechtějí. Asi se na mě rádi dívají, když jsem zrovna lonely.


20. Moje kamarádka (z faktu č. 1) se mnou moc ráda volá přes skype. A já s ní taky. Občas hrajeme pc hry, ale v poslední době spíš obě kreslíme/malujeme a u toho nadáváme jak neumíme malovat, ale zároveň se motivujeme, aby jsme ty obrázky dokončily. Prostě takový náš drawing club. To je nejlepší.


Tyhle fakty byly o něco jiné než ty minulé, každopádně jsou všechny podle pravdy. No, doufám, že se vám to líbilo, pokud ano tak budu samozřejmě ráda za každé ++, koment, všechno.

Pište mi do komentářů návrhy na články, prosím.

Taky mi můžete psát otázky do asku (můžou se týkat i Velikonoc).

Uvidíme se u dalšího článku, hopefully co nejdříve! :)

Komentáře

SelenaGVIP(Bradavice)

Bloody: Když píšeš článek a nahoře máš tu horní lištu tak určitě vidíš to 'A' s tou žlutou barvou. Tak klikni na tu šipku hned vedle toho (vpravo) a vyjede ti tam spousta barev, ale jsou rozdělené na dvě části a ty barvy ve spodní části jsou na barvu písma (nad tím máš napsáno 'barva písma').

SelenaGTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.