prostě cokoliv

violetta příběh - ukázaná pravda

HOJ, NAPÍŠU VÁM JSEM MŮJ VYMYŠLENÝ VIOLETTA PŘÍBĚH, KTERÝ SE JMENUJE UKÁZANÁ PRAVDA A TO PROTO, ŽE SE LEON DOZVÍ, ŽE VIOLETTA JE ROXY. TAK SNAD SE BUDE LÍBIT. : )

Vio ráno vstala a pospíchala do koupelny se nenápadně převlíct za Roxy, ale když přiběhla ke koupelně, stalo se to, co Vio čekala...Ludmila tam zase byla. Vio nemohla dál čekat a tak si řekla, že se převleče ve studiu. Šla pro Fran a společně se šli převléct do učebny tance. Vio řekla Fran at zamkne dveře a Fran si myslela, že je doopravdy zamkla, jenomže byli zammčený blbě. Vio si zrovna chtěla nasadit paruku, ale najednou se pomalu zahýbala klika od dveří a do učebny vešel Leon. Vio se na něj dívala a Leon radši nic neříkal, otočil se a šel pryč. Vio za ním rychle utíkala, ale nemohla ho zastavit, už do předu věděla, že tohle jí Leon nikdy neodpustí. Fran běžela za Vio a řekla: já ti říkala, že to není dobrej nápad, ale jako bys ty někdy poslouchala. Violettě s očí tekli už jen slzy, pomalu jí stékaly po tvářích a byla v nich ukryta všechna Violettina láska k Leonovi. Leon nad tím přemýšlel, ještě pár měsíců a Vio taky a asi po pěti měsících se usmířili a řekli, že tohle už si nikdy připomínat nebudou.

SNAD SE LÍBILO. : )



Komentáře

pupinka2001(Soy Luna:D)

já vím jak to doopravdy skoncí. Leon políbí roxi v parku. Pak se zarazí a řekne Violetto? Ona si sundá paruku a brýle. Leon odejde.

Edit 22:04: Ale super pribech. Mohlo by se to do toho filmu zakomponovat.

pupinka2001To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.