Proč Miluju Wattpad

Proč Miluju Wattpad

Wattpad, proč vlastně Wattpad?

Pokud vám tahle bezvadná apka nic neříká, nepřestávej číct (pokud chceš :D).

Wattpad, Je aplikace, kde můžete psát, vytvářet si knihy a udělat si svoje seznamy čtení, sledovat spisovatele atd.

A proč o tom vůbec píšu?

Je to totiž něco jako ....ne, řeknu to takhle, představte si svoji kancelář, kde máte jen obrovské okno, stůl, židli a počítač (nebo psací stroj) někde v Hollywoodu.

Sednete si, položíte si svoji krabici plnou vašich osobních věcí, vedle počítače položíte fotografii vašich nejbližších, a teď, začíná ta lepší část.

Zapnete si počítač nebo prostě něco, čím chcete psát, ale nic vás nenapadá..říkáte si asi tohle: ,,Hm,o čem mám ale psát?" 

O tom, co cítíte, co skutečně víte a co chcete zviditelnit. Postupem času vás ale začně pár, (dobře, hodně) lidí sledovat a v hlavě vám vnikne myšlenka: Dělám to proto, že mě to baví, nebo proto, že mě někdo sleduje?

Wattpad, je přesně tohle, a ta otázka, vám bude v hlavě létat pořád, ale vážně..kdyby už jste byly, nějak oblíbení, dělali by jste to proto, že vás to baví, nebo proto, že vás někdo sleduje?

Tuhle otázku jsem položila hodně známím spisovatelům na Wattpadu.

Víte co mi většina z nich odpověděla? ,,Nedělám to proto, že mě někdo sleduje, každý nějak začínal, nikdo mě nesledoval, ani nesdílel. Dělám to proto, že je to moje Love záliba a velká Hobby záležitost."

Proč wattpad vlastně tak zbožňujeme? 

Možná, že se odpověď neskrývá ve slovech, ale v nitru.


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.