Probírám důležitá témata

4 věci, které nenávidím na holkách (vůči klukům)

1) Příspěvky na sociálních sítích

Skoro všechny holky si na netu pořád stěžují na to, že se kluci koukají jenom po hubených, přemalovaných holkách. Ctfcffvf(doufejme že to není pro jednu hráčku urážející slovo.) proberte se lidi! Když vám vadí, že vy nejste hubené tak zvedněte ty vaše líné prdele a jděte se sebou něco dělat místo toho psaní na fb. A k tomu malování: já takové holky moc často nevídám, ale když už tak mají po boku nějakého nagelovaného týpka s nejnovějšíma hadrama a smrdí jak popelnice. A takového kluka nechcete. A ruku na srdce i my holky se občas koukáme i po jiných. Nejsme v Sýrii aby nám to někdo zakazoval.


2) Když mlží před klukama

Určitě to znáte: Kluk se začne dvořit tvojí kamarádce, ale ta ho odmítne a někde za rohem ti řekne, že to bylo protože ji potom bude víc chtít.


3) City

"Cítím, že mně tady nechcete." "Cítím, že mně už nemiluješ." a bla bla bla. Holky pokud máte nějaký citový problém tak si zajděte k psychiatrovi a neobtěžujte tím ostatní občany.


4) Neustálé podezřívání

Většina holek občas kontroluje své drahé polovičce mobil a když zjistí, že je tam nový kontakt a u něj ženské jméno začnou svůj protějšek podezřívat. Až je spolu uvidíte v posteli tak je podezřívejte

Komentáře

Freyl

V určitém směru s tebou souhlasím, ale měla by jsi to brát tak, že každý je jiný a každý si myslí něco jiného. Někdo je třeba namyšlený a myslí si o sobě, že je dokonalý a někdo je zase sebekritický a myslí si že je ošklivý a podobně, takže by jsi na takovéto lidi měla brát ohledy, i když se ti to zrovna dvakrát nelíbí. Každý máme nějakou určitou chybu, někdo jich má méně, někdo více.. I když se snažíme tomu zabránit, chováme se tak i nadále a bohužel tomu nejde nijak zabránit, jedině, že by nás změnil určitý člověk.

FreylTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

smajda

Freyl: Ty věci vadí mně a pochopitelně nečekám, že se jenom kvůli mě začnou všechny ženy po celém světě měnit.

smajdaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

smajda

GoodBalonky: To už nepotřebuje další komentář. Myslím, že obrázek si už všichni udělali sami

smajdaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.