Příběhy z nudy

Krátká inf. -1

Ahoj.

1.

V poslední době jsem nevydala žádný článek. Je to kvůli tomu, že v den co jsem vydala můj první příběh, jsem se chystala na tábor. Takže jistě chápete, že jsem měla menší honičku. Z tábora jsem se vrátila až dneska a jen jsem vás chtěla takhle rychle informovat.

2.

Jsem strašně ráda že si to přečetlo asi přes 20 lidí, sice nevím jestli to někdo z vás dočetl až do konce, ale to je jedno :) Taky bych mimochodem byla ráda za nějaký ten ohlas a váš názor :D

3.

Píšu samozřejmě i dále, ale ty články jsem moc nechci dávat. Osobní důvod :) Připravuji příběh s názvem Každý soudí podle vlastních pravidel a bude na více částí. Takže se těšte ! Nejdřív to chci ale dopsat a pak až to sem dávat - kdyby byla nějaká změna v textu atd. 


A aby to nebyla jen informačka, dám sem i nějaký hádanky a citáty :) Pokud budeš něco vědět, můžeš to napsat do komentářů. Ale než se tam podíváš, přemýšlej sama :)


Citáty o knížkách a čtení 

- To, že kniha je nejlepším přítelem člověka, je pravda. Každý má přece právo prožívat nějaký příběh mimo realitu. ( neznámý autor )

- První věc, kterou si spisovatel musí osvojit, je v umění předvádět to, co cítí, na to co chce aby cítili druzí. ( Camus Albert )

- Bojte se člověka, který přečetl jen jednu knihu. ( Diderot denis )

Čerpala jsem ze stránky Cituj.cz


Hádanky

- Je to věc. Kulatá, malá, zelená a skáče ( pokud neuhodneš, nevadí, ta je pouze pro zasmání. hrášek ve výtahu )

- Matka slunce, otec voda. Mají překrásnou dceru. Jak se jmenuje?

- Pokud v závodě předběhnu druhého běžce, kolikátá budu?


Jsem moc ráda že sis to přečetla až sem ! :D

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.