Příběhy jako ze života

Dnešní generace

Ahoj, předem chci říct, že toto téma je poněkud vážnější, takže jestli je Vám, tak 10 a méně, tak to ani nečtěte, protože to asi nepochopíte!

A jaké téma článku dnes bude? Vlastně  nechápu, proč s tím tak otálím, když jste si to přečetli nahoře...

Dnešní generace je na tom čím dál hůř! Chvíli se zamyslete a řekněte si jaké jsou Vaše priority? Předpokládám, že ti, kteří to teď čtou, no je jim tak 15 maximálně... A tedy priority asi něco jako dobrý vzhled, oblíbenost a úspěšnost ve škole. Bohužel tyto priority se moc neliší ani u dospělých osob... Co tím chci říct? Priority takového dnešního průměrného člověka jsou: peníze, oblíbenost a vzhled.

Co myslíte? Jsou tyto priority správné? Ovšemže ne! Všimli jste si, že v dnešní době nemá nikdo SVŮJ názor? Všichni se oblékají do značkového oblečení, hlavní je mít nový AJFOUN, protože potom budete ti frajeři a budete oblíbení. Opravdu? Myslíte si, že je to v pořádku?

Všichni si vybírají přátele podle vzhledu! To už jsme všichni, tak hloupí? To je vzhled jediné na čem v téhle době záleží? Teď si dovolím využít jeden často používaný citát od mého oblíbeného youtubera Nejfaka: ,,Jméno ani tvář není důležitá, důležitá je myšlenka a názor!" Raději budu ve společnosti ošklivých lidí se kterými je mi příjemně, než s krásnými lidmi kvůli kterým se musím přetvařovat a dělat ze sebe  něco co mohu nazvat ,,dnešní kreatura"!

Tento názor mám již dlouho a další youtuber Datel ho semnou sdílí! Datel, také youtuber odstartoval novou éru #žijemeživot, která bojuje za to aby dnešní doba netrvala a vrátila se do doby kdy se ten život opravdu žil! Datel si na důkaz toho oholil hlavu! Já nemám žádné falešné přátele protože mám svůj názor, svou myšlenku, protože #žijuživot! Pokračuj s námi udělej podobné gesto a k němu napiš #žijemeživot!

To je odemne dnes všechno, tak ahoj! :) 

Komentáře

Omg Lola

Tady někdo moc čumí na televizi. Dnešní doba má taky něco do sebe - lidi se začínají čím dál víc vzdělávat, řeší věci jako např. neonacismus, učí se čím dál víc jazyků. Ale to ti v telce neřeknou takže NOVINKA!!
P.S.: semnou? To jako fakt?! Kolik ti je?!

Omg LolaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Irmule01(Černí vlci)

Omg Lola: Nevím kdy něco takového v televizi dávali... Nemyslím, že tahle doba je jenom špatná! Všechno má své plusy a mínusy, ale tady jsem napsala jen ty mínusy smajl

Edit 16:04: Omg Lola: Bože se hned nezblázni ._. Psala jsem to bez toho abych si kontrolovala pravopis a tak se tam našla chyba no!

Irmule01To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Alexis 008(frozen sun)

jo pravda že dnešní generace je banda egoistickejch komformistů kteří se honěj za tím jak vypadaj ale nejde se i pár výjímek který nejsou až tak častý ale jenom kvůli tomu si nevyholim hlavu nebo neudělám nějakou blbinu či co a pod všechno nebudu psát hasthag (na klávesnici mi to nejde napsat) žijemeživot

Alexis 008To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.