Povídky a všechno možné

Old Ways - Upoutávka (Prolog)

Hlavní hrdinka Neytari, které je 13 let, je z rodiny mágů, kteří ovládají živly.

Jenže ona nikdy neměla žádné mimořádné schopnosti jako její bližní, takže je celá rodina zklamaná, a většina nad ní zlomila hůl, jen její rodiče a bratr ne. Co jsem to napsala? Bratr ne? To škrtněte. Neytariin bratr Max Neytari šikanuje jen proto, že Neytari nemá žádné schopnosti, ale naštěstí jsou kolem její rodiče.

Jednoho dne, ale přijde Neytařině rodině dopis z Aranis, základní školy živelné magie, kde je podle očekávání pozvání na školu pro Maxe, ale ke všeobecnému překvapení i pro Neytari. Neytari má obavy, ale přesto do školy odjede. A začíná koloběh událostí - nejenže Neytari objeví své schopnosti, ale taky prastarou sílu čtyř živelných amuletů, která střeží harmonii živlů - jenže ta se poruší, když jeden amulet někdo ukradne, prahne po dalších, a jen Neytari má klíč k záchraně světa.


Tak, a upoutávka je na světě :D Není to úplně prolog, proto je to v závorce, ale beztak to jako prolog začíná xD Dejte mi vědět jak se vám to bude líbit, ale asi se na to dlouho nikdo ani nepodívá :D No nevadí, doufám že se bude líbit, zatím :D

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.