❤Potterhead´s blog❤

Top 10 věciček za duben! (2)

Banzaj! Vítejte u dalšího článku , ve kterém vám představím top 10 věcí za měsíc duben , čas letí, brzy už bude za květen. A zúčastněte se mé soutěže

Duben je měsíc aprílového počasí, tak doufám že nebudou i moje věci  aprílové!

Já už chci prázdniny! ( myslím že to všechny zajímá!)

A bez keců jdeme na to!

 

1. Hudba kterou jsem si nejvíce pouštěla:

To asi bude.... Nirvana Smells like teen spirit .Absolutně sem si jí každý den pouštěla ! Absolvovala  jsem na ní retardovaný jednorožčí tanec! To mě nechtějte vidět.. To by jste se po..... smíchy.. Fakt jsem se do Nirvany zamilovala!

Hello, hello , hello! Spectře hráblo !  

Tady máte tu krasavici:

 

  

 2. Top kniha za duben:

Jsem knihomolka , takže jsem jich přečetla víc, nejvíc mě pobavil nejnovější díl deníku mimonky . Prostě ta nikdy nezklame! Jsem velký fanoušek mimonky, poseroutky ! Ty knihy prostě žeru! I když to máte přečtené za 1 den!  A ten díl se jmenuje : Deník mimonky- příběhy nehorázný primadony .. Zbytek se dozvíte v knížce!

Prostě boží!

 

 

3. Top youtuber/ka kterého jsi nejvíce sledovala?

Nejvíc jsem asi sledovala Fallenku.. Líbí se mi její videa, jsou vtipná , není to žádná přemalovaná primadona .. Fajn holka! Má super videa, u kterých se zasměju! Opravdu doporučuji! #Goodyoutuberkaforever!

 

  

4. Nejlepší pití za duben?

Tento měsíc jsem ujížděla  na Jupí štávě . Když tam dáte jen kapku, tak to chutná úplně úžasně! A jednou za čas si dám obyč vodu.. Jupí je supr!

Pomerančový je best!

 

 

5. Nejlepší balzám za duben :

Tento měsíc jsem ujížděla na Eosu . Mám modrý Acai berry viz. článek s balzámy.. Je příjemný, za tu cenu bych je přerazila! Stojí 169 Kč ! Seženete v DM, nebo na internetu..  Mě ta vůně přijde jako smetanová.......... Mě nepochopíte..

 

 

6. Nejhorší předmět za duben:

U toho se nic nemění prostě informatika! Nesnáším praštěného učitele, co vykládá ptákoviny.. Nikdo, kromě našeho třídního šprta ho nechápe.. Víte jak říká propisce? Průpiska! :D ... Nepochopily byste ho ani vy!

 

 

7.Nejlepší lak na nehty za duben:

Tento měsíc jsem si oblíbila růžový sladoučký lak.. Stojí kolem 50 Kč , k dostání v každé drogérii.. Uschne za minutu. Je vhodný i do školy, protože si ho skoro nikdo nevšimne.. Doporučuji! A má roztomilý obal! No jo!

 

 

8. Nejlepší jídlo za duben:

Tento měsíc jsem si zamilovala jablíčka! Snědla jsem 2 za den! Mnam mnam jablíčka! Zase mi hráblo! Prostě je miluju! Dáte si se mnou? :D Pošlu vám poštou! :D muhaha! #Appleloverforever! To se rýmuje co?? :D Vitamíny tu vyjmenovávat nebudu, nejsem doktor jo?! :D 

 

 

9.Nejlepší film co jsi viděla v dubnu:

Ted toho v TV moc nedávají! Já sleduju hokej! Počítá se to jako film?? Dneska jsme to projeli po nájezdech s Dánama ! Škoda! Nej film je IIHF v ledním hokeji! Zvláštní člověk!

 

 

10. Hra kterou jsi hrála nejčastěji:

Tento měsíc zvítězila hra Agar.IO ! Prostě dnešní generace no?! Závislák! Nechtějte mě vidět jak se tvářím když se soustředím! To byste se ....... smíchy!

 

 

Tak jo to by bylo všechno! Já doufám že se vám to líbilo . Když tak zanechte like, koment nebo sledujte můj blog. A banzaj! u dalšího článku!

 

 Spectra38

 

 

  

 

  

  

 

 

  

 

 

Komentáře

JUJUli

taky miluju deníky mimoňky , a poseroutky jinak tyhle knížky dávají přednost před hpd.cz ( doufám že jsem tuto stránku neurazila ale je to tak) a to je něco protože jsem na hpd.cz skoro v jednom kuse smajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajl

JUJUliTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.