❤Potterhead´s blog❤

Moje produkty na rty :3

Banzaj! Vítám vás u dalšího článku, který se bude věnovat mým miláčkům na rty! Mám jich docela dost, oproti stínům viz. minulý článek o kosmetice.. Nemám žádné křiklavé barvy, protože si myslím že se na můj věk výrazné barvy nehodí!

No a jdeme na to!

 

1. Balea balzám na rty perlglanz 

Můj oblíbený balzám na rty. Lehounce barví, ale není skoro vidět.. Je moc pěkný třeba i do školy. A je perletový ( neumím napsat t s háčkem...) To jsem inteligent co?!   Stojí kolem 30 Kč, takže si myslím že je to i přijatelná cena . Balea se prodává pouze v DM drogérii. Je dobrý, doporučuji!

 

 

2. Eos Acai berry ( modrý)

Mám ho v zásobě, až mi dojde Balea, tak půjdu do Eosu ! Můžu ale říct, že božsky voní! Jediná nevýhoda je ta pitomá cena, asi 169 Kč, což se mi zdá na balzám až moc... Tak do 80 Kč dobrý, ale pak už to podle mě přehánějí.  Jinak hezky voní, mě to přijde taková smetanová vůně...  Až ho vyzkouším , řeknu vám o něm víc... Zatím doporučuji!

Jinak k dostání v DM, nebo na internetu.. 

 

 

 3. Astor soft sensation lip color butter

Mám ho v odstínu delicate lilac , je super do školy, není moc výrazný. Stojí kolem 180 Kč. Není to nic extra levného, ale znám i dražší záležitosti.. Seženete v jakékoliv drogérce . Ja ho koupila v DM drogérii ( kde jinde??) Je to rtěnko- balzámo- lesk . Nevysušuje rty , akorát nevydrží tak dlouho na rtech.. Můj závěr: Doporučuji , tento odstín do školy je super!

Takto vypadá na Petře Lovely Hair. ( známé youtuberce, bloggerce kdo nezná...)

     

 

4. Rimmel London Kate Moss rtěnka 

Mám z této kolekce 2 rtěnky jednu v odstínu 38 ( světloulince růžová super pod lesk ) a druhou mám v odstínu 42 ( což je hnědavá nude barva také super pod lesk, nebo i samotná ..) Krásně voní ( někomu to může smrdět ale mě  to voní..)  Nevím jak popsat tu vůni .. Jako voní obvykle rtěnky.. Kate Moss je Top modelka ( kdo by to nevěděl..)  Která navrhla i řasenky, i tyto úžasné rtěnky .. Stojí okolo 129 Kč, což je cena tak akorát.. Můj závěr: Super do školy ,  prostě na každodenní nošení!

Odstín 38 :                                          Odstín 42: ( druhý z leva )  

 

        

 

 5. Maybelline New York Baby lips

Také můj oblíbený produkt na rty.. Je to balzámo - rtěnka . Toto se hodí do školy pouze když to dáte v malé vrstvě, nebo když to zakryjete leskem.. Mám ho ve výrazném odstínu strike a rose stojí kolem 99 Kč ( nehejtujte mě za špatnou cenu..) Můj závěr:  Docela dobrý , ale né že bych si z něho sedla na zadek..

 

 

Tak to by bylo vše já doufám že se vám to líbilo.. Když tak zanechte like , koment nebo sledujte můj blog. A banzaj! u dalšího článku!

 

Spectra38 

 

 

 

 

  

  

Komentáře

Teramaska(Skupina Života)

eos mám doma taky a horší balzám (jestli se tomu tak dá říkat) jsem v životě neviděla a ještě za ty peníze

Edit 09:05: super článek chci pls víc takovích

TeramaskaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.