❤Potterhead´s blog❤

❤ Spotřebované produkty 1. díl ❤

Ahoj ,

vítám vás u dalšího článku tentokrát to budou recenze na pár vypotřebovaných kosmetických produktů.  Bude tu celkem 7 věci tak jdeme na to!

 

1. Okurková slupovací maska

Tuto okurkovou masku od značky Freeman jsem sehnala v DM drogérii asi za 130 korun ( přesnou cenu si nepamatuji) .Masku si dáte na obličej asi tak na 10 minut a poté sloupnete. Tohle je asi moje nejoblíbenější maska na obličej , zlepšila mi plet ,trošku mi vyčistila i pory a je to 1 z mála masek co na té pleti alespoň něco udělá. Tato maska je pro všechny typy pleti. 

Jediné co bych ji vytkla je to, že z té tuby ta maska teče ven a je to škoda..  

ZA MĚ DOPORUČUJI!

 

 

2. Transparentní pudr SHE  

 Tento pudr jsem sehnala také v DM drogérii , značka SHE se prodává pouze v DM . Cena si myslím kolem 100 korun. Pudr se dá použít proti lesknutí pleti a také na zafixování makeupu a korektoru. Pudr to byl můj 1. a nebyla jsem zklamaná . Nedělalo to bílé fleky , makeup dobře vydržel , akorát jsem se pořád leskla a taky hodně prášil. Takže vám ho mohu doporučit tak napůl..

 

 

3. Balea mátový balzám na rty

Balzám jsem sehnala v DM drogérii , Baleu nikde jinde neprodávají. Stál kolem 30 KČ , Balea má výborné ceny. Rty jsou krásně hydratované, nejsou popraskané.. A na cenu dělá opravdu výbornou službu .

ZA MĚ VELIKÁ CHVÁLA A DOPORUČENÍ!

 

 

4. Fa antiperspirant floral protect

 Tenhle Fa antiperspirant jsem koupila v DM drogérii ( kde jinde .. :D) Stál kolem 40 korun . Antiperspirant nádherně voní, funguje když nesportujete ( na sport má například Adidas ..) Průměrný skvěle vonící antiperspirant. Mohu doporučit..

 

 

5. Tvářenka Alverde

Alverde je přírodní kosmetika, kterou prodávají pouze v DM drogérii. Tvářenka stála kolem 100 korun. Tvářenka je přirozená hodí se i do školy a má 3 odstíny v 1 tvářence, což je super.  JÁ mám moc ráda přírodní kosmetiku, ant tohle nezklamalo.

Jediné, co bych tomu vytkla je, když se mi  v produktu udělala malá dírka produkt se mi začal vysýpat a měla jsem to všude po zemi.. Jinak super do školy a mohu doporučit.

 

6. Řasenka volume vergie - Yves Rocher

Tuto řasenku jsem koupila v obchodě Yves Rocher ( konečně ne v DM jupí! :D) . V tomto obchodě mají celkem drahé věci. Tato řasenka stála kolem 300 korun . Řasenka hezky vyčeše, prodlouží, natočí řasy, ale co mi vadí je že se vám to černě nadrobí pod oči a vypadá to divně.. Tuto řasenku moc nedoporučuji..

 

 

7. Korektor Rimmel London - match perfection

Tento korektor jsem sehnala v DM  drogérii ( už zase? :D) Stal kolem 100 korun . Na takovouhle super cenu to dělá opravdu mega super výkon! Všechno to zakryje , plet máte jak z fotoshopu . Co k tomu ještě říct obrovská dokonalost a MEGA MOC DOPORUČUJI!!!!

 

Tak jo to by bylo všechno. Doufám že se vám moje mini recenze líbily . Mám tu ještě pro vás malý dotazník a vás poprosím aby jste ho vyplnili.

DOTAZNÍK 

 

Děkuji za vyplnění dotazníku , mějte se krásně a ahoj!

 

Spectra38 

 

 

 

 

 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.