Positive blog

Jak dělat radost lidem, které máte rádi #1

Ahoj.

V poslední době mi připadá že lidi jsou čím dál víc ve stresu a zapomínají na radost. A proto jsem se rozhodla udělat článek o tom jak jim můžete život zpříjemnit a udělat tak radost jim ale i vám, protože třeba mě neudělá nic větší radost, než když díky mě má někdo radost.

  1. Malé radosti: Podle mě jsou malé radosti úplně skvělé !!! A co to vlastně malé radosti jsou ? já to beru třeba jako úsměv, úsměvem můžete tomu druhému zlepšit den, i když je to jen maličkost. Nebo beru jako malou radost třeba když mi napíšete nějaký hezký komentář a já jsem z toho hned nadšená a uvědomím si že to co dělám má cenu.
  2. Vzpomenout si na někoho: Tímhle bodem se snažím říct to že třeba uvidíte v obchodě nějaké bonbony a vzpomenete si že tyhle má ráda vaše kamarádka a tak jí je prostě koupíte. Nemusí to být nějaké drahé dary prostě to co má ten daný člověk rád. A pak je úžasný pocit to tomu člověku dát a říct že mu to dáváte prostě proto že ho máte rádi. Nebo si můžete na někoho vzpomenout tak že mu uděláte třeba snídani .
  3. Komplimenty: Komplimenty jsou skvělá věc. Můžete tím někomu udělat velkou radost a nebo třeba zvednout sebevědomí a věřte že to někdy někdo opravdu potřebuje. Když někomu řeknete že mu to sluší nebo že je vtipný, prostě nějaký kompliment který víte že tomu danému člověku uděláte radost. Budete z toho mít radost i vy.
  4. Říkejte lidem které máte rádi, že je máte rádi


Tak a tohle by bylo všechno. Napište mi něco hezkého do komentářů a nebojte se dělat radost. Tak ahoj a mám vás ráda.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.