popelnice

Vědomostní peklo aneb zdejší kvíz

Přestože je tato stránka založená převážně na jednoduchých hrách s nenáročnou grafikou, nabízí i nemálo dalších variant k zabavení. Mezi ně patří například směsice nejrůznějších testů, sekce pro amatérské věštce a mimo jiné taky vědomostní kvíz.


Ze začátku můžete mít pocit, že tento vědomostní kvíz nebude nikterak náročný, neboť dle dojmu ze stránky předpokládáte, že primární cílová skupina pravděpodobně ještě pár let neopustí lavice základní školy. Netrvá to však dlouho a Vy zjišťujete, že jste se lehce přepočítali. (Pokud ovšem nejste skalní fanoušek Star Wars, znalec pohádek, které se vysílaly za dob Vašeho dědečka, nebo třeba náboženský nadšenec. V těchto případech nebudete mít při plnění kvízu žádné zásadní problémy).


Po prozkoumání obtížnější varianty se rozhodnete zjistit, co Vás čeká ve zdánlivě lehčím provedení. Nejprve se nejspíš budete ujišťovat, zda jste si omylem nespustili opět stejnou obtížnost, záhy ale přijdete na to, že třebaže jsou téměř všechny otázky naprosto identické a uvedená nižší náročnost je vysoce diskutabilní, zapli jste správnou verzi.


Nakonec odcházíte s pocitem, že je kvíz určen pro žáky prvního stupně a dospělé jedince v pokročilém stádiu stárnutí v jedné osobě.


Na závěr bych si dovolila podotknout, že tento spontánní článek nemá v úmyslu špinit místní elitní vědomostní kvíz a také by neměl být brán seriózně.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.