Pár vtipů pro zasmání

1. díl postav z Harryho Pottera

Ahoj!

Někteří jste chtěli, abych napsala něco o postavách z Harryho Pottera. Takže jako první vám představím tu nejhlavnější postavu a tou je sám HARRY POTTER, ale první obsah filmu. 


NĚCO MÁLO O FILMU

Harry Potter je britsko - americký filmový seriál, který byl natočen poté, co autorka, J.K.Rowlingová, vydala knížky. Film je složen z osmi fantasy dílů. První vznikl v roce 2001 a jmenoval se Harry Potter a Kámen mudrců. Poslední byl natočen v roce 2011 a ten se jmenoval Harry Potter a Relikvie smrti - 2.část.


DĚJ FILMU - 1. díl

Harry Potter a Kámen mudrců, tak se jmenuje první díl oblíbeného filmového seriálu. Malý Harry Potter se dozvídá, nejen pravdu, jak jeho rodiče umřeli ( zavraždil je Lord Voldemort), ale i to, že jeho rodiče byli kouzelníci! Harry si mohl vybrat , jestli chce k tetě a strýčkovi, kteří ho nesnáší a nebo do Školy čar a kouzel v Bradavicích. Samozřejmě si vybral Bradavice. Zde se naučí kouzlit a získá své přátele Rona a Hermionu. Po čase si Harry řekne, že by chtěl získat Kámen Mudrců, protože když ho někdo ovládne , tak je nesmrtelný. Samozřejmě ho chce i Lord Voldemort.


HARRY POTTER

Jeho celé jméno je Harry James Potter.

Ve filmu ho hraje Daniel Radcliffe ( * 23. července 1989, Londýn).

Harry Potter je hlavní a kladná postava.

Harry Potter se narodil 31. července 1980 v Godrikově dole.

Jeho rodiče jsou James Potter a Lily Potterová.


Doufám, že se Vám můj blog, alespoň trochu líbí!


Děkuji za shlédnutí a zase někdy


Vaše SilviK9


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.