p a t o s

Zlozvyky - někdy strašná věc.....

Ahojky lidi, je tu další článek! Tak jdeme na to:


Zlozvyky


Zlozvyky jsou všude! Ani bych se nedivila, kdyby jste taky nějaký měli..... Ano, zlozvyků je mnoho a mezi ty nejčastější patří třeba tyto:


KOUSÁNÍ SI NEHTŮ


Ano, tento zlozvyk je dost častý a já jsem ho jako malá měla taky...... Teď ale vím, že mít ohryzaný nehty moc hezký není, takže jsem se tomu prostě postavila..... Teď tím trpí sestra a ještě spoustu lidí na celém světě.




ŠŤOURÁNÍ SE V NOSE


Fuj! To je snad to nejnechutnější, co může existovat! Fuj, fuj, fuj!!!! Je to nepříjemné, když někoho vidíte, jak se šťourá v nose..... A ještě malé děti to někdy jedí.....FUJ!!!!!!!!!!!! Tímto zlozvykem netrpím a jsem víc než ráda!




OHRYZOVÁNÍ TUŽKY


......a to zejména jejího konce...... To je dost častý zlozvyk a není naštěstí tak moc špatný. Já jako malá jsem to dělala dost často a on člověk si to ani neuvědomuje...... Ale myslím, že každý z nás někdy tužku okousal :-)




SKŘÍPÁNÍ ZUBY


Velmi nepříjemné, hlavně když to dělá někdo ve vašem okolí...... To ale zase tolik lidí nedělá (co vím já), ale když už na někoho takového narazíte - přeju hodně štěstí!




POHRÁVÁNÍ SI S VLASY


Ó, jak mně blízký zlozvyk...... Ano, to je můj zlozvyk. Neustále si motám vlasy a mému okolí u to začíná lézt krkem...... Někdy ani nevím, že to vůbec dělám a je to můj zlozvyk už od školky......




PRASKÁNÍ KLOUBŮ


Kdo viděl pohajdu Tři bratři, ví o co jde. Ano, byl to zlozvyk jejich otce..... A u nás neustále praská klouby mamka. Je to velmi otravné.....




No jo a teď tu jsou ty zlozvyky, které máme......no, prostě tyto:


Koukání na telku. Neustálé koukání na telku je velmi špatný zlozvyk, ale to je asi zjevné.....



Neustále jezení. Člověk který neustále jí nezdravé věci, ale i něco zdravého bývá obvykle tlustý a nezdravý...... Moje sestra je rozhodně tento člověk, což mě docela mrzí......



Závislák na elektronice. Velmi špatný zlozvyk...... tento člověk prosedí celé odpoledne na počítači a pak jde pro velký ůspěh na mobil či tablet...... A pak už to má něco jako zlozvyk.....



Je i spoustu jiných zlozvyků, takže určitě do komentářů napište, jaký máte vy a nebojte se, smát se vám nikdo nebude, protože snad každý má nějaký ten zlozvyk ;-)


To je vše a ahoj!


                                             Vaše: malířka

Komentáře

CelestiaVIP(Retardované RPG a zbytek ...)

A zase tu je CCTAT, čili Celestia, Celest, Tia a Tom. Článek v konceptech.
Zlozvyky.
Kousání tužek?
Tom: Neeee, vůbec (hryz hryz žvejk) Mňam. H- hej! Já to nejsem!
Celest: Ne.
Tia: Koušu. Spokojená?!?
Celestia: Občas.
smajl

CelestiaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí
zobrazit starší komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.