online girl

Týden čekání

AHOOJ už jenom týden do vánoc no není to super??Jo je já vím.Jenom k upřesnění budu psát co chci na vánoce takže pokud tě to bavit nebude tak to nečti děkuju.Tááákže přeji si Penny board a pšššt vím že ho budu mít :).Potom si přeji oblečení povlečení a hrníček SOY LUNA nehejtujte mě zě mám ráda Lunu.Pak celou sadu knížek Deník mimoňky.A přála jsem si vak Soy luny ale ten jsem dostala na (Mikuláše)od babičky.



Další věc jsou moje narozky měla jsem je 6.12 jooooo je to dlouho ale něměla jsem čas mám kytaru výtvarku školu atd.....takže tu mám.


Mamka a Taťka: (dohromady hygienu) sůl do koupele je kráásně světle růžová,Nivea krém,cute jelení lůj a on je skořice yes!!!!!,sprcháč a šampón a Baby lips(třipytivě hnědý).


Babička 1:mám krásný šedo bílí svetr yes!!!Je nááádherný a ještě ryflo legíny jsou taky šedý a maji černé hvězdy.


Babička a Děda 2:Boty s vysokou podrážkou jsou tmavě modré a krásné na tkaničky,a tu věc co napíšu nemám na narozky ale na svátek který mám 21.12 mi dali dřív úplně cuuuttteee župan je středně růžový s bílími hvězdami a kapucí a ta kapuce ma...........uši jo fakt aaaaaaa.



Kamarádka Vendy Č:mi dala kráásně růžovou peněžěnku a foto album s naší fotkou a s další kamarádkou Domčou.



Kamarádka Domča:mi dala naprosto vynikající darek do slova vynikající dala mi super bonboněrů.



Kamarádka Venda H:mi nedala ale dala mi na to peníze měli jsme ve škole jarmark a mi a další kamošky jsme prodávali a mramorovali jse tam svíčki tak mi jednu koupila a ja si vymramorovala mam ji krásně ZlatoČervenou.




Tím nemyslím že se vysmívam haha ja to mám a ty nee!!!Tak to nemyslím jenom se chci s tebou podělit o to co jsem dostala a co jsi přeji.Kdyštak mi napište dolů do komentů co jsi přeješ ty.


To je vše pro dnešek tak se mějte a papa:)))<3

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.