Annas Valentine Baby
Hra - Annas Valentine Baby
Video se načítá
In Couples
Hra - In Couples
Video se načítá
 

Online Blog

Povídka Škola (1)

 Je konec devítky za necelých 5 dní už nikdy do téhle třídy, do této školy, mezi tyto lidi nevstoupím. Na jednu stranu mě to mrzí, ale na tu druhou ne. Ředitel pořádá ples a požádal mě jako každý rok ať tam zahraju. Umím celkem slušně na kytaru a na klavír. Jenže tentokrát požádal i Dominika. Měla jsem ho ráda snad od doby co jsme se znali, ne, že by jsme byli úžasní kamarádi, ale nic proti sobě nemáme. Dominik se věnuje hraní na kytaru a taky zpívá. Moc hezky.

Když jsem byla u skřínky tak zamnou došel. Ahoj. řekl. Ahoj. odpověděla jsem a cítila jsem jak mi hoří tváře. Ředitel mi před chvilkou řekl o tom představení a tak jsem si říkal, že by jsme to měli probrat a začít zkoušet. Co kdyby jsme dneska zašli do Milky Way?usměje je. To zní moc dobře. Odpovím a polije mě horko. Tak já se pro tebe stavím. poví když odchází. Asi ještě pět minut stojím na chodbě a nemůžu tomu uvěřit.

Co si mám na sebe sakra vzít?! Co si mám vzít s sebou?! Mám nervy jako ještě nikdy předtím.

Crrr. Crrr. Slyším zvonek a běžím dolů po schodech. Nakonec jsem si vzala rifle, bílé tričko ve kterém se cítím vždycky pohodlně a boty na podpatku. Moc ti to sluší. usměje se a malinko se i začervená. Děkuju odpovím a zabouchnu dveře. Tak co si chtěl probrat? zeptám se a dívám se do země. To jak bude probíhat to vystoupení, ředitel  a škola od nás hodně očekávají. odpoví a vytahuje blok a propisku.

 

 

 

 

 


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.