Horse Eventing 3
Hra - Horse Eventing 3
Video se načítá
Pet Soccer
Hra - Pet Soccer
Video se načítá
Beauty Salon
Hra - Beauty Salon
Video se načítá
High School Cheerleader
Hra - High School Cheerleader
Video se načítá
Barbie Goes Horse Riding
Hra - Barbie Goes Horse Riding
Video se načítá
Basketball Championship 2012
Hra - Basketball Championship 2012
Video se načítá
Hallowinx Dress Up
Hra - Hallowinx Dress Up
Video se načítá
Abbey Bominable Icy Makeover
Hra - Abbey Bominable Icy Makeover
Video se načítá
 

...Okultismus a duchovno...

Disney novinky!!!

Ahoj

Na před se olouvám že nebyl dlouhoooo článek 

no----ale více se dozvíte v článku který teprve napíšu(INFO)

A TED UŽ NA ČLÁNEK!


Alex a spol

Nový seriál

Seriál už nějakou dobu dává na Disney Channel..

Seriál Alex & spol. vypráví o Alexovi, Nicole a Christianovi, kamarádech z dětství, kteří jdou na střední školu. Tam potkají nové kamarády Sama a Emmu. Alex je chytrý a odvážný kluk, který se rád baví. Má dojem, že na střední to bude jedna velká párty. Ale hned první den zjistí, jak moc se plete. Ředitel pan Ferrari touží po tom, aby jeho škola byla špičkou mezi všemi školami. Trvá na tom, aby studenti vynikali v klasických předmětech a moc neztráceli čas kreativními hloupostmi, jako je hudba, zpěv a herectví. Alex a jeho kamarádi musejí najít vlastní způsob, jak vyjádřit svou kreativitu a talent.


odkaz zde:http://www.disney.cz/disney-channel/videa/alex-a-spol/alex-spol-v-zakulisi-alex-a-spol-v~1_ekq3tnoi/


____________________________________________________________________________________

Sofia Carson 

Jak bys popsala svou postavu v Následnících?

Hraji Evie, dceru úžasně zlé královny ze Sněhurky. Evie vyrostla na dalekém ostrově, kterému se říká Ostrov ztracených. Protože je dcerou své matky, byla Evie vychovávána, aby věřila tomu, že krása je to nejdůležitější a že to, co ji charakterizuje, je její odraz v zrcadle! Zlá královna také Evie naučila, že princ je její jedná šance na šťastný konec. Protože Evie neznala nic jiného, věřila své matce. Takže jejím životním cílem se jednoduše stalo toto: být krásná, aby si zasloužila prince. 
Jak ses k tomuto filmu dostala?

Je to vlastně celkem dlouhý příběh! Pár měsíců poté, co jsem dostala roli hostující hvězdy v jedné epizodě Austina a Ally, jsem dělala konkurz na roli Audrey, přítelkyni prince Bena, ve velmi tajném filmu Disney Channel – tak tajném, že vlastně ani neoznámili jeho název! K mé neskonalé radosti mi pak zavolali! Několik dní po castingu mi řekli, že jsem roli bohužel nedostala... Takže jsem dál chodila na konkurzy. O dva měsíce později jsem dělala konkurz na roli v Liv a Maddie. Po čtvrtém neúspěšném pokusu zavolali mému agentovi lidé ze společnosti Disney a zeptali se, zda bych se nechtěla účastnit konkurzu na roli Evie z Následníků od Disney! Nemohla jsem tomu uvěřit... Den nato jsem vkročila do kanceláří Disney Channel ve 21. patře. Bylo to hotové splnění snu! A od té chvíle se mi navždy změnil život.
V čem spočívaly ty konkurzy?

Můj konkurz na roli Evie trval asi tři hodiny. Nejdřív mi řekli, ať si přečtu přísně tajný scénář filmu Následníci od společnosti Disney (který byl naprosto úžasný). Hned poté jsem měla „pracovní schůzku“ s Kennym Ortegou! Vytvářel spolu se mnou postavu Evie a pomáhal mi vdechnout jí život. Na té schůzce jsem mu zahrála, zatancovala a také zazpívala. Hned poté jsem se setkala s Dove Cameron a Booboo, kteří už dostali role Mal a Jaye. Měli jsme zkoušku, která měla ukázat, jestli si jako herci sedneme. Přehráli jsme si přitom společně spoustu scén z filmu. Kenny po nás chtěl, abychom hodně scén improvizovali. Dokonce jsme s Dove musely zazpívat nepřipravené duety! Tenhle konkurz byl splněný sen...



Líbí se ti pohádky a pověsti?

Když jsem vyrůstala, zbožňovala jsem Disney pohádky. Celé dny jsem tancovala, vykrucovala se po celém domě a snila jsem o tom, že jednou budu Disney princeznou. Mojí oblíbenou Disney princeznou byla vždycky Bella z Krásky a zvířete; byla první Disney princezna, která měla hnědé vlasy a hnědé oči (jako já :) ). Každý rok jsem se na Halloween převlékla za Bellu! Na pohádkách je krásná jedna věc. Věřit, že „spolu žili šťastně až do smrti“, to je něco úžasného. Myslím, že nám to dává naději, něco, o čem můžeme snít.

Kolik legrace sis užila při hraní padoucha v Následnících?

Hrát Evie byl pro mě životní zážitek! Zaprvé, padouši mají nejlepší, nejneobvyklejší kostýmy. Především Evie měla ten nejvelkolepější šatník! Oblékat se jako Evie byla tedy velká zábava. Tím nejskvělejším na hraní padoucha je ale oživování tajemství, které v sobě všichni padouši skrývají. Evie je mnohorozměrná postava. Je toho na ní mnohem více než jen hezký vzhled – což uvidíte, až se podíváte na Následníky ;)



Co si myslíš o Evině padouchovském šatníku, který má ve filmu?

Kéž bych měla takový šatník jako Evie! Hrozně se mi líbí. Její styl se skládá z úžasné kombinace rokenrolových a ženských prvků! Její šatník je zcela inspirován klasickými šaty její matky. Eviina charakteristická barva je modrá, stejná barva jako v případě její matky. K šatům či sukni nosí vždy koženou pláštěnku, která je inspirována pláštěnkou její matky. Stejně jako její matka nosí i Evie červený rubín. Eviiným poznávacím znamením je koruna, která je stejná jako královská koruna její matky; tvar koruny mají i její šperky! Evie nosí dokonce i kabelku, která je inspirována truhličkou zlé královny, v níž si schovávala Sněhurčino srdce! Její vzhled v podstatě odpovídá moderní pohádce. Líbí se mi na něm každý kousek!

Co bylo na práci na filmu největší výzvou?

Jako pro herečku pro mě největší výzvou při natáčení Následníků byla práce se zelenou obrazovkou. V tomto filmu je spousta skvělých speciálních efektů, takže bylo potřeba často pracovat se zelenou obrazovkou. Když pracujete se zelenou obrazovkou, jste zcela závislí na své představivosti. Musíte si ve své mysli vytvořit celý svět a žít v něm. Byla to skvělá možnost se něco naučit!
Jaké to bylo pracovat v Následnících s hvězdou z Liv A Maddie Dove Cameron?

Bylo úžasné pracovat vedle tak skvělé a talentované mladé herečky, jako je Dove Cameron. Každý den na scéně jsem se od ní něčemu přiučila! Opravdu nás všechny zastínila! Většinu scén jsme s Dove točily společně; díky tomu máme na natáčení pár nezapomenutelných vzpomínek!

Jaké to bylo pracovat na Následnících s Kenny Ortegou?

Kenny Ortega je tvůrčí génius. Měl o filmu jasnou představu a nepřestal pracovat, dokud se mu ji nepovedlo krásně oživit. Neúnavně se snaží, aby vše bylo dokonalé. Obdivuji Kennyho od doby, kdy pracoval s Michaelem Jacksonem, a samozřejmě po celá ta léta, která strávil režírováním Muzikálu ze střední! Pracovat pod geniálním vedením Kennyho Ortegy byl opravdu splněný sen.(zdrojdisneychannnel.cz)


[Unsupported element format]

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.