O všetkom.

Hlodavce

Toto je môj prvý článok tak nebuďte prosím kritickí. Poďme k téme. Máte tiež morča, alebo iného hlodavca? Ja mám dve morčatá menom Karol a Pepina a sú to skíny morčatá .To znamená , že nemá srsť, iba na nose a na labkách. Dám Vám malú radu : Radšej si kúpte morča od chovateľa ako z obchodu. Možno to nie je pravda ale aspoň viete  akých podmienkach boli chovaní. Plus mám ešte osmakov degu , samičku Gabrielu , Miu  a samčeka Denisa .Ten kto nevie čo to je tak mu to vysvetlím osobne.

Poviem Vám príbeh o Karolovi: Mne sa zdalo že tá podstielka čo má je preňho moc tvrdá tak sme mu dali pelech po mojich starých osmakoch . Najprv nevedel čo to je , keď som ho tam položila , potom tam vyskočil sám pretože ten pelech  je daní dosť vysoko a teraz v ňom spáva a leží skoro celí deň.

Ďakujem za prečítanie a ak sa Vám to páči tak ma podporte a hlavne si stojte za svojím názorom.

Komentáře

Elena1476

já mám moentálně doma 10 hlodavců smajl mám samičku křečka džungarského- Tessi , pak samečka křečka džun. - Snížek , ty se spolu pářili a mám už 3 týdení mláďátka,( je jich 6) 5 holek a 1 kluk. Pak mám velkou klec kde bydlí Amy , křeček syrský.(samička) a pak máme samičku osmáka degu- Charlie smajl moc že jo ?

Elena1476To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.