Snowflake Pony
Hra - Snowflake Pony
Video se načítá
AlienDash
Hra - AlienDash
Video se načítá
 

nutella

zprávy-smutné žádání o ruku

ahoj je mi dost líto těchto lidí 1 se málem zabil druhý o svou přišel

tak začínáme 

Přítel chtěl svou dívku romanticky požádat o ruku. Udělal to proto na vrcholu jedné ze skal na Ibize. Jenže. Když vyslovil větu "vezmeš si mě?" Dívka se začala tak radovat, že zavrávorala a zřítila se ze skály. I přes veškerou snahu záchranářů dívka zemřela.

a další 

Měla to být úžasně romantická věc, o které by se v rodině mluvilo ještě o několik generací později. Místo toho odvážná výprava na kole 1500 kilometrů daleko skončila obrovskou tragédií. a víte jakou jeden kluk z Marylandu chtěl svou přítelkini požádat o ruku tak nasedl na kolo a jen 1500 kilometrů někde u miami kde jeho přítelkině bydlela si šel do mekáče a tam se chtěl najíst pak zavolal své přítelkini že už tam brzy bude ale bezdomovec ho napadl pobodal ho a on zemřel 

a další

jak nejromantičtěji požádat milou o ruku? Na pláži, při večeři při svíčkách? Na prohlídce Eiffelovky? S tím si lámal hlavu zamilovaný Erik. Nakonec ovšem musel bojovat o život!

Mladík se rozhodl požádat svou milou o ruku při romantickém letu horkovzdušným balónem. Jenže hned poté, co vyloudil z úst své vyvolené vytoužené ano, balón se zřítil do Pacifiku.

a další

mladík utratil takřka dva miliony korun, aby ohromil svou dívku a mohl ji pompézně požádat o ruku. To se mu ale příliš nepovedlo, protože od ní dostal kopačky!

chudák a ahoj doufám že jsem vám článek líbil akorát je mi těch lidí líto


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.