Noční můry

Barbie: Sériová vražedkyně pralesů

Hodně na internetu se píše a diskutuje o tom, že slavné panenky (Nejen BARBIE) by brzy mohli SKONČIT! Zde jsou hned 3 důvody:

1.Aktivisté organizace Greenpeace připevnili na továrnu firmy Mattel nedaleko Los Angeles ohromný růžovo-modrý plakát se zachmuřenou tváří přítele plastové panenky Barbie. Ochráncům přírody vadí, že společnost používá na krabice pro své hračky levný papír ze dřeva z indonéských pralesů. Ale nejedná se jen o Barbie. Jde o celý Mattel nebo například i o společnost LEGO.  
 
Aktivisté Greenpeace rozvinuli na budově společnosti Mattel v kalifornském El Segundu transparent, na kterém Ken oznamuje Barbie, že se s ní rozchází.

Zdroj:http://zpravy.idnes.cz/barbie-je-konec-vzkazal-ken-s-pomoci-greenpeace-z-obriho-plakatu-psu-/zahranicni.aspx?c=A110608_095418_zahranici

         Pro Milovníky Barbie by to byla katastrofa ale zase aby zničili dešté pralesy a vyhnali ORANGUTANY jsou tak roztomilý a chlupatí :-)

2. Děti už i s Barbie a jinými panenkami nechtějí hrát klesá prodej a brzy by mohlo dojít ke skrachování. Děti si radči stáhnou do tabletu nebo telefonu nějakou ,,elektronickou" Bárbí a kupovat opravdové už chce málo kdo. Nejde jen však o panenky BARBIE. Jde o celý Mattel nebo i LEGO. (Jak už sem psala nahoře). Jedná se tedy třeba i o (Vsadím se že nejen mnou) oblíbené panenky Monster High a Ever After High. Ale děti prostě teď radči oceňují drahý tablet či telefon ale BARBIE TO NE! Já a doufám, že i spoustu dalších lidí věříme, že barbie nepřestanou vyrábět. Ale mohli by kácet trochu míň těch stromů jinak přijdeme(Myslím jako planeta země) o všechny deštné pralesy!


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.