Nelíbí? Tak to sorry.

pád z koně

Ahoj tohle vám píšu z neemocnice a stalo se to před týdnem. Já mám strašně ráda koně někdo z vás to už asi ví, ale někdo ještě asi ne.



Minulé pondělí jsem se rozhodla, že se pojedu projet na svém koni Astekovi. On je sice trochu divoký, ale už celý měsíc byl v pohodě. Něž jsme vyjeli tak jsem mu dala dva cukříky i jedno jablíčko. Nasedla jsem a po pěti minutách jsme vyjeli. Jeli jsme po takové polňačce. Bylo tam hodně velké kamení a štěrk. Když jsme vjeli na to velké kamení tak Astek začal neklidně odfrkávat. Na štěrku to bylo horší začal vrtět hlavou a chtěl mi vytrhnout z ruky otěže. Naštěstí jsem je chytla ještě v čas. Než jsme vyjeli na silnici tak jsem dávala opravdu velký pozor, aby žádné nejelo. Když žádné nejelo tak jsme vjeli. Z dáli na mě koukala nějaká žena a něco vytahovala z batohu. Byla to pistole. Lekla jsem se tak, že jsem popohnala Asteka do trysku. Neuvědomila jsem si , že jsem se zapoměla rozhlédnout na další silnici. To jsem udělala  velkou chybu, protože nás srazilo auto. Jen jsem tam tak ležela a pak se rozhodla překulit se na bok a zkontrolovat jestli já a Astek jsme v pořádku. Astek byl v hrozném stavu měl hodně odřenin a modřin a vypadalo to, že i zlomenou nohu. Já jsem nejspíš měla vnitřní zranění a otevřenou zlomeninu holenní kosti. Podle doktorů je Astek už v přádku a já jdu zítra na druhou operaci s nohou tak mi držte palce a ahoj.

Komentáře

Brutus(Žijeme hudbou ^.^)

Proč si lezla s koněm na silnici ? A kdyby ten kůň tam náhodou šel sám tak ho přeci zatáhnu aby věděl že tam nemá chodit(tedy jestli ho vůbec máš nějak vyučeného) No to je jedno. Hlavně že jste to přežily a držím palce smajl

BrutusTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.