Nelíbí? Tak to sorry.

Názor na Akalik

Ahojky.Teď tu máme názorovku na Akalik. Byl to veliký boj o to kdo tam bude. No radši už nna to jdeme, aby jsem vám tu nepsala úplné podrobbnosti. (Třeba, že jsem to losovala večer v posteli při lampičce do knížky a psala  jsem to na mobilu.) No fajn už držím svojí pusu, protože kdyby ne, tak bych tady vyprávěla do aleluja.

No tak si to užijte.



Locika11:  Akalik (Maki) je úplně boží. Jedna z mích nejlepších kamarádkách na HPD. Skvělé a vtipné články, ona sama je vtipná a úžasná! Nevím, co víc říct. Jen - Jsi super Maki.


Butterfly340:  Hráčku Akalik moc neznám, ale působí mile. Její blog tady je jeden z mála, který se dá číst. Vždycky, když vydá článek, tak mi s ním zpříjemní den. Má super články, jenom mě štve, že je vydává docela pozdě, protože v tu dobu já už dávno nemám pluska. :D


Evi Bj.:  Párkrát jsem v síni narazila na její komentáře a myslím si, že je to fajn holka. Má taky hezký články na blogu. Dobře se čtou. :D


Kika7:  Akalik je skvělá a zábavná holka. A hlavně srandovní. Má skvělé zábavné články, které vždycky pobaví a dá se s ní skvěle pokecat. Je taky skvělá kamarádka i když jen přes HPD. :-)


sonata:  Nemám nic proti Akaliku. :D Akalik je snad nejlepší holka na HPD.cz. Vždy mě hodně pobaví, i se svými články. Je hodná, suprová a.... No nevím co dodat, prostě super.



Doufám, že názory potěšiy. Poprosila bych vás, aby jste psali názory na hráčku seguin. Tead jako psali do zpráv. Tak doufám, že se líbilo a ahoj příště.

Teri :D




Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.