Nelíbí? Tak to sorry.

Filmy ( TEST )

Bonjour, jsem tu zas. Tentokrát s testem. Tady v tom testu budete mít popis filmu a budete mít možnosti na film. Vy podle toho tedy určíte název filmu. Takže hodně štěstí. XD



1. V daleké budocnosti severní a jižní ameriky vládla chudoba. Bylo v ní jen 12 krajů, kterým vládl Capitol. Capitol vládl neúprosně. Každým rokem bylo z každého kraje vybráno jedno děvče a chlapec v období od 12 do 18 let. Děti musely přežít v aréně s ostatními dětmi po dobu několika dnů. Vyhrát mohl jen jeden a to ten nejlepší. O jaký film se jedná?

a) Labyrint

b) Hunger Games

c) Boj o přežití


2. Ve světě lidí existuje ještě jeden svět a to ten kouzelnický. Kouzelnické děti jezdí od 12 do 18 let do prestižní kouzelnické školy v Bradavicích. Bradavice mají i pár temných stránek. Když do Bradavic přijede žák, který v mládí přišel o rodiče a byl vychovávan svou mudlovskou tetou, začnou se teprve dít věci. Pán temnot po několika letech povstane s cílem zabít toho chlapce. Všem v tu chvíli začíná boj o přežití. O jaký film se jedná?

a) Harry Potter

b) Škola dobra a zla

c) Witch


3. Upírská rodina se opět po dlouhé době vrací do městečka Forks. Zároveň se do Forks přestěhuje sedmnáctiletá dívka. Dívka se s přátelí s jedním upírem se kterým pak pozná jeho celou upíří rodinku. Nezalekne se toho, že jistý chlapec je upír, ba naopak. Zamiluje se do něho. Ale má to jeden háček. Ve Forks žije ještě jedna upíří  skupina, která bude chtít vidět lidskou dívku mrtvou. A aby toho nebylo málo, tak se do dívky zamiluje jeden vlkodlak, který jí bude přemlouvat, že jí upíři mohou jen ublížit. Ale ona už má vybráno. O jaký film se jedná?

a) Hotel Transylvánie

b) Teen Wolf

c) Twilight sága


4. V tomto světe je ještě jiný a ten lidem utajený iluzí. Svět plný příšer a těch co svět zachraňují. Lovců stínů, potomci andělů. Tento svět však uvidí obyčejná civilská dívka, která neví jak je to možné. Zároveň zmizela její matka a dívku napadl jeden z démonů. Zachránil jí jeden lovec stínů, který jí pomůže najít dívčinu matku. Dívka je, ale něco více jak civilka, patří mezi ně. Mezi lovce stínů. O jaký film se jedná?

a) Město z kostí

b) Lovci pokladů

c) Avengers


5. Čtyři lidé, kteří si rádi hrají s kouzly, jsou vyvolenými k jednomu spolku. Po celou dobu vykrádají banky, ale netradičním způsobem. Kouzly. Mají dohromady tři show při které vykradou banky různých majitelů. Celou dobu se tomu snaží přijít na kloub jeden policista, ale jak se ukáže tak i on patří ke spolku kam se chtějí všichni čtyři dostat. K Oku. O jaký film se jedná?

a) Přes noc milionářem

b) Podfukáři

c) Černí jezdci





Výsledky

1. B

2. A

3. C

4. A

5. B



Tak doufám, že se článek líbil a někde nemám jistotu zda film existuje u těch možností. No a jinak mě omluvte za případné chyby, píšu narychlo. Tak páčko u dalšího článku XD







Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.