Nejlepší zemlbába co znám
Ahoj dnes vás naučím tu najlepši zemlbábu co ste kdy jedli.
ingredience:
bílé pečivo
3 jablka
rozinky
1 vajíčko
mléko
cukr
skořice
ořechy
máslo
postup:Pečivo nakrájíme.Jablko oloupeme a nakrájíme na plátky.Vajíčko rozmícháme v mléce.Do máslem vymazaného pekáče klademe plátky pečiva,které namáčíme v mléce s vajíčkem.Pokryjeme celé dno a stěny pekáče.Další vrstvu tvoří plátky jablka.Posypeme ji rozinkami ,skořicí,ořechy a cukrem Opět namáčíme plátky pečiva.Dokud nepokryjí plně vrstvu jablek.Troubu rozehřejeme na 200 stupňů.Pečeme na 150 stupňů,cca 30-45 minut.
Dobrou chuť a AHOJ