Nědělní návody na další týden

Váhání, strádání ( příběh s kozorohem)

Tak a jsem tu zas. Dnes se koukneme na příběh s kozorohem, jak jsem psala do com. pod horoskop štír+kozoroh. Určitě si to přečtěte stojí to za to.

Předem bych se ještě chtěla omluvit za pravopisné chyby. Český jazyk není moje silná stránka. Děkuji za pochopení

No náš příběh začíná celkem normální den na normálním lyžařském kurzu.

Když jsme ráno vyjeli na svah a já si nebyla tak úplně jistá tím jestli se mi nebudou sedmáci smát,( protože, jsme jela o rok dřív, protože táta byl instruktorem právě tohoto lyžáku ) narazila jsem do jednoho sedmáka. ,, Au" zašeptala jsem, to tak aby to nikdo neslyšel. Sedmák se otočil a řekl: ,,Jsi v pořádku?" Koukla jsem se mu do očí a snažila ze sebe vydat alespoň jednu souhlásku, ale nešlo to, v krku se mi udělal veliký knedlík a já jsem se zasnila. ,,Haló" řekl a zamával mi rukou před očima. Uvědomila jsem si, že vypadám trochu jako shulená a tak jsem se oklepala a řekla: ,, Ano, nic mi není." sedmák se zasmál a podal mi ruku, abychom se mohli pozdravit. ,,Já jsem Honza" řekl a kývl na mě. ,, Já jsem Aneta SSSS" Zadržela jsem se, protože jsem nechtěla aby někdo věděl, že můj táta tady učí.( ne protože bych se za něj styděla, ale proto, že jsem nechtěla aby si někdo myslel, že mám protekci) Honza se zahihňal a řekl: Moc mě těší Aneto SSSS. Nojo každý nemá jména na jedničku." Odpověděla jsem. ,, Tak podívej ty malá všetečko" Honza se ke mně naklonil a pokračoval,, nikdy už do mě nenarážej a nedělej si ze mně srandu nebo uvidíš čeho jsem schopnej, když mě někdo naštve, jasný. Jo a ještě něco, nikdy jsem nebudeš patřit. A neboj budu si na tobě zvyšovat ego, každý den." Protočila jsem oči v sloup a odpověděla mu poněkud nezdvořile: ,,Hele ty chytrej, nebudeš si ze mě dělat tvojí loutku a ani služku. Jestli si na mě ještě jednou otevřeš hubu asi se neudržím." Využila jsem toho, že je skoro stejně vysoký jako já a vlepila jsem mu facku. Nechtěla jsem ti to říkat, ale jsi protivný už od pohledu a jestli s tebou bude někdy někdo chodit tak ta holka bude velká chudinka. A teď mě omluv nebudu s tebou ztrácet čas." Nazula jsem si lyže a popojela dolů abych se s ním už nemusela bavit. Až do odjezdu jsem se s ním nebavila.

Ve škole jsem se s ním také nebavila až do té doby než se měl k naší třídě.A ptáte se proč, ten hňup se do mě zamiloval. Různě mi lichotil šeptal a jednoho osudného dne jsem podlehla. Ten den jsem si chtěla v mysli uchovat na vždy protože právě ten den bylo 13.5.2018. Byli jsme spolu poměrně krátce a už jsem ho načapala jak se před školou obímá a líbá s jinou. Kdyby mi  alespoň nelhal nebo kdyby jsme si nedali pusu, ale mi jsme si jí dali a ne leda jakou. Ten den je právě dnes 25.6.2018. Nikdy mu nezapomenu jak mě sprostě využil.

No a jak jsem dopadlo, přesně tak jak jsem mu to řekla. Jako chudinka, co se lituje, že s ním chodila.Doufám, že ať to vy máte s klukama jakkoliv tohle se vám nikdy nestane. Není to nic příjemného.

                                                                                                                    Vaše blogerka Merilin

Komentáře

Merilin

Dáme si malou anketu.smajlsmajl

Chcete víc takových příběhů o mém životě?
Odpovědi pište do com.
A nezapomeňte ohodnotit + nebo -smajl

MerilinTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.