Něco o FNAF + hovadinky

FNAF postavy z 1

Taky si brouzdáte po steamu a vidíte že vyšla fnaf 4? Já ano a strašně sem se těšila jak to nebude super a pak sem zjistila jak to je děsně  těžké a na můj vkus přeplácané.

Ach svatá 2 . No nic nebudu odbíhat od tématu většina z vás tu zřejmě šla aby se tu dozvěděla něco o hře Five Nights at Freddy's :3 ach jak já tu hru miluji.

                                                                 * * *


ANIMATRONICI
 

Freddy Fazebear - rostomilý roboticky méďa s modrýma očima černým čumáčkem.

Je hlava kapely přezdívané The Freddy's. V kapele má roli hlavního zpěváka.Samozřejmě by si nikdy nezapomněl svůj černý cylindr a motýlka.


Chica The Chicken - rostomilé kuře s fialovýma očima a bryndákem s nápisem: LET'S EAT!

když ji vidíme na kamerách vypadá to jako by si myslela že kamera je foťák a chce si udělat selfie XD


Bonnie The Bunny - rostomilý zajíček/králík je nejstrašidelnější animatronic ze všech

animatroniců co ve hře byli/jsou údajně sám Scott Cawthon (tvůrce hry) z něj měl noční můry. Je to fialový zajíc/králík s černým čumákem. V kapele má roli kytaristy.

Jako Freddy má také motýlka ale červeného.


Foxy The Pirate Fox - poničená liška s pirátským hákem a páskou přes oko i když ji má,má i obě oči.Foxy není členem kapely ale baví děti sám v Pirate Cov (pirátské zátoce) která se nachází za fialovou oponou s bílími hvězdičkami.


Golden Freddy - velice záhadná postava je to pouze oblek animatronica na kameře 5 je vidět jeho endoskeleton. Zjevuje se jedině když uvidíte na kameře 2B jeho plakat místo Freddyho

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.