Něco mrtvého

Zase mě terorizuje......I Příběh? Série?

Ahoj papoušci,

poté, co mi kluci chtěli zlikvidovat knihu, to dál pokračovalo. Tento příběh bude napsán podle skutečnosti, ale něco málo bude smyšlené. 


                         Kapitola 1.

                     Jak to začalo?
úplný začátek je zde:http://www.hryprodivky.cz/blog/aabudgie-charlieaa/z-pratelstvi-nenavist-skutecny-pribeh

,,Simono, pojď k tabuli." řekla paní učitelka. Já jsem se okamžitě zvedla. ,,Řekni postup počítání." vyzve mě učitelka a ukáže na příklad.,,178 439:17. Zatrhnu si číslo 7......" začnu počítat.


O přestávku mi opět začalo peklo. Amálie mi ukradla BFFku, takže jsem neměla co dělat. Vytáhla jsem si úkolníček a začala jsem si čmárat. Najednou jsem na sobě ucítila něčí pohled. Rozhlédnu se. Josef na mě ukazuje a hihňá se. Zase mě pomlouvá. Ach jo. Zavřu oči a představím si, jak si na gymnáziu připravuji na hodinu informatiky. 


Zvoní. ,,Spala s Petrem!" křičeli skoro všichni ze třídy a ukazovali na mě. Petr se bránil. Ale moc mu to nešlo. ,,Péťo, nech to být." řeknu mu. Petr býval můj nejlepší kámoš, ale tedˇ patří mezi super-kámoše. Kdybych těm hlupákům tak mohla vrazit pěstí, napadlo mě. Josef by šel hned první.


Jsme v 1. třídě. Máme hodinu tady, protože naše úča, kterou teď máme mít, je nemocná. Amálie do mě šťouchla: ,,Přiznej se. Líbí se ti. Přiznej mu to....." Sedla jsem si mezi Petra a Amálií. Paní učitelka nám pustila nějaký dokumenty. Když odešla, Petr se mi nastavil abych ho podrbala na zádech. Strašně se mu to líbilo.(Samozřejmě sme se drbali z přátelství, ne z lásky.) Po 2 minutách jsme si to prohodili. Já jsem se nastaila a on mě drbal. To bylo tak příjemné! Najednou jsem se vrátila z myšlenek do reality. Celá třída se nám smála.,, Milujou se! Simono, přiznej to!" ,,On se ti líbí!" vzteky jsem málem brečela. K tomu Jára začal ukazovat, že jsme dělali tamto (víte, co myslím.). Já jsem dělala, že mě zaujmul dokument o jedovatých houbách. Ale Amálie na mě ječela: ,,Přiznej mu to, dělej!" Jediný kdo se tomu nesmál, jsem byla já, Petr, Kája a Mirka. Ty na mě lítostivě koukali. Děkuji, Mirko! Děkuji, Kájo! Jsem tak ráda, že vám se dá věřit.






Zbytek dopíšu příště. Teď už mě začínaj bolet prsty. Děkuji za přečtení.


P.S.: Takto se to opakuje už dlouho.


Simka 333




Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.