Něco mrtvého

(ne)Povedený pokus/1 -P.Ř.Í.B.Ě.H.Y.-

Hello my Friends!:) Vítám vás u nového příběhu :D. Tenhle příběh bude "první", co je na nové části blogu. Jen, musíte pochopit 1 věc: Dělejme že mobové z minecraftu jsou v realitě,:D (co mě to napadlo? xD)


Nebudu to okecávat a jdu na malou ukázku!:D



Dr. Marek Starý, v roce 1999 dělal pokusy na endermanech. Endermani jsou vzácná stvoření, o kterých ví málo lidí. Jednoho dne se pokus zvrtl a enderman dostal inteligenci člověka......


Doktor nesl nejmladšího endermana (novorozeně) na pokusy. Pokus mu měl dát schopnosti zombieho. Dal ho do přístroje a zapl ho. Po chvíli dítě vypadalo pořád stejně. Spalo. ,,Takže pokus se nepodařil. Budu to muset předělat." Začal se přehrabovat ve stroji. Asi po 2 hodinách se ozval křik. Doktor zašel ke kolébce, do které endermana uložil. Enderman se nechoval jako enderman který se teleportoval, ale jako člověk. ,,Že jsem tam naprogramoval člověka místo zombie? No, budeš se jmenovat po mě, Marek."


O 4 roky později....

,,Tati, proč nemůžu do školky?" Zakřičel Marek. Josh se k němu přidal. ,,Jo tati, my chceme do školky!" ,,Děti by se vám akorát smáli..." Doktorovi  nebylo dobře. Jo, sice už neexperimentoval, ale musel se start o ty tři- Lasera, Marka a Joshe. 




Tak, to by pro dnešek stačilo :D. Do komentářů mi napište, jestli to někdo vůbec dočetl a jestli byste chtěli další díly :D.

Děkuji za přečtení, koment, +


BYE MY FRIENDS!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.